Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kopirnyo

csendes tag

válasz 5Trepy1 #103 üzenetére

Én sem akartam belepiszkálni, én is magyarral vettem, de a frissítés belassította a telót ezért rendszer vissza állítást csináltam hogy minden az uj rendszer szerinte legyen . Ez visszaállította a telót keleti nyelvcsaládra (ilyen képírásos akármi- de angolra át lehet nyomni) . Gondolom mindenkinek úgy csalják elő a magyar nyelvet gyárilag is erre a telóra ahogy én irtam és nem akartam szervizbe küldeni két nappal vásárlás után azért amit én is meg tudok csinálni. (pedig én sem vagyok nagy szaki, sőt....) Ha nem csinálsz rendszer vissza állítást gyárira akkor meg marad a magyar nyelv. De előbb utóbb úgyis csinálsz.
    Melegedni melegszik, elég jelentősen de azért nem égeti el a kezed :). Én ezt tudtam és nem is zavara. Így hogy minden megvan nyitva a telón amit napi szinten használok ( 2 felhő alkalmazás is) így a memoria 62-65% át használom ki. a megnyitott alkalmazások szinte azonnal betöltenek, ha rányomok az újonnan nyitottakra kicsit várni kell de ez kb 1-1.5 s . Kamera szerintem nagyon ütős és egyszerűen mahinálható ha van egy kis fotós vénád.
    És én képeken elég rondának találtam szegényt, de élőben teljesen más a hatás. Nagyon szép (piros)
    Ár értékben mindenképp most ez a csúcs szerintem (ha nem lesz baja) :D
    a hangzás fülhallgatóval egy csoda. majdnem hogy stúdió minőség (és a max hangerő majdnem hogy fáj). A hangszórók is elképesztő tisztán szólnak de a stereo tól én hangerőben többet vártam ( bár tapasztalatom ebből nem volt csak láttam a tv-ben a HTC-s reklámot anno :D)
    ami nekem érdekes volt még hogy telefonálásnál halkabb mint a korábbi telóm (lg optimus l9) nem mondom hogy vészes mert nagyon tisztán hallom a másikat de érezhetően halkabb. valamit írtak arról hogy ezen dolgoznak mert softveresen valamit elcsesztek de megmondom őszintén nem vagyok jó angolból :) elegendő a hívás közbeni hangerő de annál nem több.
    Összességében eddig jó döntésnek tűnik.
    Ennyi jutott eszembe most ha van más akkor írj. Meg ha valakinek van tapasztalata bármivel én is kérem írja le .

Új hozzászólás Aktív témák