Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Goeg

csendes tag

válasz minikahona #187 üzenetére

Volt szerencsém egy S II-őt kézben fogni, HTC Amaze-em meg van. Az S2 kijelzőjén a fehérnek van egy kis kékes árnyalata AMOLED mivoltából fakadóan, de ezt csak akkor látod, ha az S-LCD panel mellette van. A felbontás különbség szerintem tök mindegy, nem rosszabb emiatt az S2. Az amazem akuja tud vicceskedni, hogy hamar lemerül másnap meg masszív használattal sem lehet lemeríteni, mindez ICS alatt, amit egy jó 1,5 órás folyamat árán lehet rárakni. Én öszesen 3-napot szenvedtem vele, mire minden infót tutira összeszedtem az S-off -ról romokról stb+ bátorságot gyűjtöttem életem első rootolásához és s-off-jához a két hetes telómon.
    Saját tapasztalatok az amaze-ről.:
    1. zsebben magától kikapcsolgat ötletszerűen, állítólag aksi probléma. Kicsit nehéz a zsebben, de érzed, hogy van benne anyag :D
    2. Ha szeretsz különcködni, rootolni és szöszölni a telóval akkor jó.
    3. Kamera képe, amit készít az amaze nekem jobban tetszik, mint az S2-é.
    4. Az anyaghasználat tényleg jó a htc-nél, nagyon prémium érzete van.
    5. Real Racing 3 nem támogatja(google play-ből nem tudod leszedni) nem tudom miért, mert rátettem és simán fut rajta.

Összességében szeretem a HTC Amazem, mivel nem egy tucat telefon erős és sok a tárhely rajta. Ja és a leejtést is jól tűrte igaz csak parkettára esett, de az alumínium keret ami hátlapból jön föl megvédte.

Új hozzászólás Aktív témák