HTC Amaze - nehéz, bombázó

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Az utóbbi időben elég hullámzó hírek érkeznek a HTC háza tájáról. Míg a tavaly év második felében elég jól kaszáltak, addig az idei év eddig erős visszaesést mutat, mind pénzügyileg, mind eladásban. Kicsit furának tűnhet ez, hiszen az idén debütált One-sorozat jelenlegi három tagja egyaránt klassz készülék és a gyártó egyik nagy egyedisége, a Sense felület is megújult.

HTC Amaze
[+]

Persze fel szokták róni nekik, hogy az árcédulánál igen vastagon tud fogni az a bizonyos ceruza, de erre is lehet mondani, hogy a minőséget és a hozzáadott tartalmat meg kell fizetni. A mostani tesztalanyunk név alapján bizonyára kevesek számára ismerős, ami nem véletlen. Az Amaze csak a tengerentúlon, Amerikában (itt Amaze 4G néven) és a messzi Ázsiában kapható, az itt látható példány is az utóbbi helyről érkezett az XXL GSM polcára, majd onnan a kezembe.

HTC Amaze
[+]

A tipikus HTC-s dobozban a készülék alatt lelünk rá a tartozékokra, ezeket igényesen, egyenként bezacskózták. Szokványos pakkot kapunk, van hálózati töltőadapter, USB adatkábel és egy sztereó füles, ennyi és nem több.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Azóta történt

Előzmények

 • HTC One S - acéloS

  Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.

 • HTC One X - egy telefon mind felett

  A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.

 • HTC Sensation XE - Dr. Dre a dobozban

  A kétmagos és 1,5 GHz-es processzorral felvértezett HTC Sensation XE állítólag fantasztikus zenei élményt kínál. Valóban megteszi?

 • HTC EVO 3D - nem éppen szenzációs

  A világ második 3D-s kijelzővel szerelt készüléke a két kamerán és a képnézegetésen kívül nem sok extrát nyújt. Túlárazott Sensation, felesleges extra funkcióval

Hirdetés