- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
(An)Dante
őstag
A Nokia legújabb kijelzőit még én sem láttam, viszont már a régi ClearBlack kijelzők is használhatóak voltak napsütésben. Az N8-am kijelzője kb. 300-350 nit fényerejű és geybár még a CBD előtti diőszakból való, mégis egész használható kültéren. A közel kétszeres fényerő és némi technológiai frissítés valószínűleg nem ront ezen.
Bár lassan már semmi különbség nem lesz a készülékek között.
-
(An)Dante
őstag
A szépség megítélése szubjektív dolog. A HTC S-LCD2 és a Nokia PureMotion HD+ kijelzője közül nekem az utóbbi jön be jobban és nem a felbontása-fetisizmus miatt. A kesztyűben és egyéb tárgyakkal való használat lehetősége tagadhatatlan előny, de a 600 nit fényerő és a polárszűrő párosítás lehet az igai aduász. Nekem nagyon fontos hogy egy mobilt verőfényes napütésben is jól lehessen használni. Különben még több elgépelés lehet a hírekben.
Viszont a HTC csúcsmodellje tagadhatatlanul könnyebb és kompaktabb. Bár nem értem a microSD foglalat hiányát itt sem és a Lumia 920-nál sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest