Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Találtam egy ilyet, üzembe helyeztem. Hát így 2018-ban visszaolvasni a tesztet, megmosolyogtató. Egy rakat oldalt meg sem nyit a böngésző, telózni még jó lehet.
-
redwhite78
aktív tag
Üdv!
Van nekem egy HTC 7 Mozart T8698 telóm, amelynek keresztbe berepesztettem a kijelző üveglapját. A teló úgy tűnik megfelelően működik, de az üveglapot cserélni kellene. Tudnátok segíteni abban, hogy hol kapható ehhez a típushoz üveglap? Esetleg ki foglalkozik törött kijelzők cseréjével (mondjuk itt a hardveraprón, de akár máshol is)? Vagy legalább melyik topikban kellene érdeklődnöm?
Köszi előre is! -
HawerKing
őstag
Van e erre a telora 7.8?
-
Sabre
őstag
ha nincs külső fényforrás, akkor hiába 8mpx, nem lesz jó tőle, meg zajos is lesz. Fényben bitang jó, de valamiért csak ebbe tettek xenon vakut ezek az okosok... jöhetne már a 7.8 rá én azt várom
-
nferi90
csendes tag
Engem a kamera minősége érdekelne. Jelenleg egy SE. K850i típusú készüléket használok, ami nagyon jó képeket lő. Este is sokat fényképezek vele, így inkább az érdekelne, hogy esti fotókon mennyire jó ez a xenon vaku?
-
Fekete Mano
csendes tag
Milyen navigácios rendstert lehet rárakni erre a telefonra?
És hol lehet bekapcsolni a gps-t? -
Fekete Mano
csendes tag
Üdv.
Szeretném kérdezni hogy erre a telefonra lehet rakni Android operációs rendszert?
Azért kérdezem mert még nem nagyon értek hozzá. -
defymoto
senior tag
-
defymoto
senior tag
-
Zsirfi
csendes tag
Érdeklődnék, hogy valaki cserélt már memoriakártyát a Mozartban? Itt lenne a leiras hozzá leirás
-
Danny750
őstag
Akksival ,hogyan álltok?? Mert nálam az akksi nagyon gyenge ,ez az első HTC-m......
Töltéstől számítva 10órát ír és már csak 8óra van benne! (30%-on van úgy ,hogy használtam fekvés előtt vagy 30percet utánna meg csak készenlétben volt.........)
3G és adatforgalom kikapcsolva amikor nem használom a netet.......??
Omniám sokkal jobban bírja,...........és az Optimus 7-em is lényegesen többet bírt! -
Danny750
őstag
válasz
gaby_wp7 #147 üzenetére
Én is szereztem egy mozart7-et és semmi gond vele ,sőt az omnia 7emnél eddig jobban tetszik! Sokkal jobb kézben tartani és gyorsabb is! (nekem jobban is tetszik)
A kijelzőn igaz nincsen olyan szép fekete ,de legalább nem is olyan szőrösek"recések" a kisebb vonalak betűk........(az a pentile matrix nagyon elrontja a képminőséget .....ennyit nem érnek a túlszaturált színek és a gyönyörű fekete, super amoled plus már sokat javúlt szerencsére)
-
gaby_wp7
csendes tag
Sziasztok,
nekem HTC Mozartom van, jelenleg a 3. (csere)készülék, és egyáltalán nem vagyok vele megelégedve. Csodálkozom, hogy vannak olyanok, akik igen.
Nem tudom, hogy más HTC tulajdonosoknak vannak-e hasonló problémái, de nem hiszem, hogy csak nekem sikerült háromszor egymás után rossz telefont eladni.
Van valaki, akinek kalibrálták a készülékét? Van valakinek olyan problémája, hogy az érintőképernyő nem érzékel, vagy a gombok nem aktívak, esetleg nem tudja kioldani a zárat, stb? Na nekem minden van, egyszerűen használhatatlan... De mivel ilyenekről senki sem ír, kíváncsian várom a válaszokat, mielőtt felmondom a szerződést...
Köszi! Gaby -
Istwan
tag
Valaki tugya hogy ez az uj Win miben jobb az androidnál?
Mert ha nyomós érv, lehet elgondolkodom rajta. ... -
blueMerle
veterán
Tudom nem pörög a topic de hátha olvassa egy másik Mozart tulaj: nektek is egy picit lötyög a felső power gomb?
-
credof1
tag
-
lcee79
addikt
Abban az egyben biztos vagyok hogy Samsungot nem veszek..
Volt már Samsungom, sokat láttam már, hiba az mindig van dögivel
Leginkább Nokia és HTC ami jöhet.
De mióta megláttam a Nokia N9-et...
Most jelenleg az tetszene legjobban (igaz hogy MeeGo van rajt és arról nem sok mindent tudok, de nem tűnik rossznak)
És androidos telót sem nagyon vennék jelen állás szerint...
Nem tűnnek túl stabilnak, és nem akarom minden napomat firmware és egyéb frissítésekkel tölteni (volt már hozzá szerencsém, vagy nem szerencsém...)
Mióta utánanéztem windows-os dolgoknak, Mango-tól kezdve lesznek jók igazán, és addig nem is érdemes venni míg nincs mango frissítés vagy eleve mango-val kiadott új telefon..
De majd kiderülui.: mi a baj a Mozart hátuljával? nem figyeltem még fel semmire, főleg az elejét néztem...
-
credof1
tag
Ez a készülék egyáltalán nem éri azt amibe kerül, akkor a Trophy ár érték arányba jobb, vagy ha valakinek nagy képernyő kell ott a HD7. A WP7 rendszer viszont teljesen megfelelő.
-
nicu71
addikt
hát ez hihetetlen..nem gondoltam volna hogy kaposváron nincs mmarkt-megyeszékhely révén!!!
youtube-on nézve vagy kézbe tartva...mindenképpen élmény a használata,én egy omnia7-t tervezek,főleg,mert már lassan az ára függetlenül eléri az 50-55 ezres lélektani határt.
Javaslom nézz be néha az omnia7 forumra az 100x joban pörög mint ez itt. -
lcee79
addikt
Gondolkodtam rajt hogy esetleg ilyenre kellene beújítanom, mert elég jó árban van...(T-mobilban)
De erről nem olyan pörgős fórumok vannak, nem tudom vannak-e olyan hibák amik zavarnának és rosszul érezném magam hogy ezt választottam.
Android nagyon megy előre, de azért engem nem győzött meg pedig párat próbáltam, meg romot frissítettem stb, de stabilitásról nem beszélhetünk szerintem.Symbian meg kissé régimódinak hat ezekhez képest az én ízlésemnek.
Környezetemben senkinek nincs windows mobilja...
Élőben még nem is láttam sajnos. -
lcee79
addikt
Egy ilyen win 7 mobil mint ez stabilnak mondható? (főleg a WIN stabil-e arra gondolok)
Vagy ezeket is meg lehet fektetni könnyen ?Szerintem androidot nem nehéz (én pl direkt egyszer sem csináltam
)
Most E51-em van az gyakorlatilag 2 hónapja nem volt újraindítva és akkor is csak későn vettem észre hogy merül az akku...
Szóval az nálam a stabil
-
Dunbar
senior tag
Valaki próbált 16-os / 32-es kártyát belerakni? Kockázatos?
Szerk. bár eléggé haldoklik a topik... -
hommeros
őstag
Nem tudom megmondani, nem volt a kezemben a teszt készülék, amit a srác tesztelt.
A fotóról annyit mondanék, ha akkora méretben nézed, hogy gyakorlatilag a szoba falát betakarná, nem a legjobb minőség. Normál méretben, 1920 monitoron pl teljesen szép, de kinyomtatva fényképpapírra is elég jó volt.
Csináltam egy teszt fotót, a rendszámba belerondítottam.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=6iiakqbvo2fwdu0gukeu.jpgÉn azt látom, hogy ha új android jön a piacra, ahhoz új készülék is kell általában. De ebben nem vagyok biztos. MS-nél meg frissítik naprakészre.
Ráadásul ha létrejön a BlackBerry kópéráció is, szerintem elég jelentős lesz a piaci részesedése a win mobiloknak.Használat szempontjából az aksi keveset bír, olyan 8-10 óra használat mellett. Nokia e71-hez viszonyítottam.
A giroszkóp néha nem akar az istenért se fordulni sms vagy mail írásánál. Nem értem miért, még nem találtam beállítást az érzékenységre.
Gyors hívást (nem hanggal) még nem találtam meg benne, lehet hogy nincs is?!
Flash playert nem találtam rá, illetve az alkalmazások háttérben való futtatását se fedeztem még sehol fel. A 6.5-ben volt erre lehetőség.
Ennyi amit negatívumot találtam.HD videókat szépen lejátszotta, játékok (NFS) szaggatás nélkül megy, igazi kis erőgép. Zune telepítése kell a telefon frissítéshez, alapvetően ezt két perc letölteni és felrakni a PC-re. Regisztrálni érdemes egy új fiókot hozzá, Anglia vagy Ausztrália megjelölésével, és a Marketplace is elérhető egyből így.
-
Sabre
őstag
válasz
hommeros #125 üzenetére
tehát akkor tavaly tél óta jött ki rá frissítés, hogy szoftveresen javult a kamera és társai?
most készülök telefont venni és nagyon nehezen döntök.
ha wp7 akkor ez, ha android akkor desire s - de nem jutok dűlőre. tudom, ez a telefon akkor lesz legalább olyan jó ha nyár végén megjön a nagy frissítés és onnantól kánaán a szoftver, na de addig... milyennek találod btw?
-
Inarus
addikt
Olvastad a tesztet?
Idézet a második oldaról:
"Mellesleg a Mozart az egyik legjobban összerakott HTC, amit kézben fogtam. Az egyetlen darabból kialakított fém házkeret és az ezt csupán két helyen megtörő puha műanyag kombinációja szuper. Ráadásul ellentétben a Desire HD-vel, itt tökéletes az illesztés, lötyögésnek, nyikorgásnak esélye sincs. Ezt mondjuk el is várom egy olyan készüléktől, ami bőven 100 ezer forint feletti áron mérnek." -
zzola
titán
T-Mobile-nál egész jó áron kapható, összeszerelés minőségéről valaki tudna felvilágosítást adni?
-
hommeros
őstag
Esetleg valaki tudja, hogy lehet elővarázsolni a Marketplace-t, illetve MP3-at csengőhangnak beállítani?
-
futo001
senior tag
válasz
.bableWes #50 üzenetére
Tudja valaki, hogy Zune-on keresztül hogyan lehet rá mp3-akat tenni? Létrehoztam a Zune-ben a lejátszási listát, de nem tudom, hogyan kell számokat hozzáadni.
A telefon fantasztikus, a WP7 pedig gyalázat.
-kijelző kikapcsolásakor WiFi szakad néha
-ostoba oprendszer, manuálisan nem tudok Wlan hálózatot hozzáadni (ami szar, ha az azonosító rejtett)
-külön szoft nélkül nem lehet kiszedni belőle a MAC címet
-állandóan netre akar csatlakozni, idegesítő felugró ablakokkal adja tudtomra, hogy nem sikerült
-Reklám a HTC hub oldalon
-Szép színes a kezelőfelület, de ez az oszlopba rendezett ikonkészlet nagyon gagyi
-Marketplace is not yet available in your country/region no comment
-Elég értékelhetetlen a dizájner munkája, aki kitalálta, hogy a karakterek szélei lógjanak ki a képből
-explorerbe nem tudok beírni címet, nem tudok rájönni hogyan kell. Csak mert felhasználóbarát (közben kiderült, hogy címbeírás csak álló helyzetben lehetséges)
-BT nem lehet rejtett
-alapból alig van rajta alkalmazás
-ZUNE lassan agyvérzést okoz. Minek így agyonbonyolítani egy egyszerű PC-re csatlakozást? -
joshua7
veterán
GSMArena is tesztelte, kameráról azt mondja - Disastrous camera performance...
-
kavics 56
csendes tag
http://www.redmondpie.com/unlock-jailbreak-windows-phone-7-omnia-7-with-chevronwp7-how-to-guide/
-
erdoke
titán
válasz
electro123 #113 üzenetére
Nyomkodj sok készüléket sokáig, és akkor reális képet kapsz a tudásukról és a minőségükről. Kamerában erősen átlagosak a HTC-k, ezzel egyet tudok érteni. A többi bullsh.t.
-
electro123
csendes tag
A htc - k szarok
nem érik meg a pénzüket, egyik sem, egyre gyatrább a szinvolnal és az nem oldja meg, ha a készülék házát egy darab aluminiumból cnc - zik ki.
Ócska TFT panel, ócska kamera, sok htc - nél gagyi minőségű ház (recseg ropog, nem illeszkedik), szerintem gagyi zenei teljesítmény, gagyi film lejátszás, 50 000 Ft - os árnál többet nem is mernék elkérni érte, (persze tisztelet a kivételnek csak, hogy mert valahol a világegyetemben biztos van 1 vagy 2 darab ami pont működik és jó állapotú
)
Bekell vallani, hogy a Samu, Morola szépen lassan lehagyja a htc - t akit egyedül a neve tart még a ringben.......... -
kavics 56
csendes tag
Rájöttem a gép fényképező részének hibájára: az exponáló gombot lenyomva a telo expo hangot ad, de maga az exponálás sokat késve, kb 1 -2 mp múlva történik meg. A felhasználó ezt nem várja meg, hanem úgy gondolván, hogy kész a kép elmozdítja a készüléket. Ez a hiba! Többszörösen kipróbáltam. Ha türelmesen tartom, jó képeket csinál. A lefényképezett személyek sem várják meg (hacsak nem szólunk nekik előre, hogy ne foglalkozzanak a hanggal) a kattanást hallva bemozdulnak
Kavics Szolnokról
-
-
kavics 56
csendes tag
Mivel nem tudom, hogy ide a telóról hogy töltsem fel a fotókat, ezért 1-2-őt feltöltöttem a facebook oldalamon az adatlapra. Hát így lebutítva tényleg nem néz ki olyan jól, de a telefon képernyőjén kontúros - éles és szép színei vannak. facebook cím: Kövecses Ferenc
Ha tudnám hogy másoljam át a laptopomra, az ACDseen kinagyítva biztos megmutatná. hogy mi az igazság. Feri -
válasz
kavics 56 #103 üzenetére
Esetleg megoszthatnál pár képet a nagyközönséggel is, a szó nem sokat ér magában.
A névjegyeidet fel kéne juttatni a Google Contactsba, hogy utána a Mozart letölthesse azokat. Például a Nokia PC Suite be tudja húzni Outlookba őket, onnan ki tudod menteni őket, majd a Contacts oldalán beimportálhatod őket.
-
kavics 56
csendes tag
Tegnap kaptam meg az új MOzartomat.... rögtön a kamera kipróbálásával kezdtem a cikk miatt. Semmi baja, szenzációsan tűéles fotókat és HD videót lehet a 8 Mp-es kamerájával készíteni. Viszont segtíségre szorulok. Tud -e segítani nekem valaki abban, hogy lehet rátenni a régi Nokia N 70-esemről a kb 600 elmentett telefonszámomat? Windows 7-es 64 bites op rendszerem van, de a telefon memóriáját nem látja....
-
AS
félisten
HTC nek valami nem megy....
Samsung uralja a Wp7 piacot!
link
Samsung 51%
HTC 37 %
LG 9 %
Dell 3% -
xdx@
aktív tag
A telefon egész jó de a kamera egy nagy rakás sz@r. Az utolsó kép egy ocsmány valami nincs vonalélesség, valószínű szoftveres a probléma majd javítják egy szoftver fríssitéssel.
-
kaller1
veterán
Akkor is rosszul gondoltad, ajánlnám hogy nézz be a Mobil fotós topikba, aztán gondold át újra a kijelentésed.
-
erdoke
titán
"Mi ez ha nem zártság?"
Balfaszság. Nem készültek el időben a hangszerkesztő résszel, és így nincs felhasználói felület egyéni csengőhang megadására. Állítólag 2 hónapon belül orvosolják. A készülékgyártók, és a szolgáltatók most is tudnak csengőhangot hozzátenni, csak egy fapados felületű PC-s programmal, amit a MS nem ad közkézre.Szerk: Viszont valaki mondja már meg, hogyan lehet letölteni ingyenes csengőhangot, mert én nem találtam a Marketplace-en még fizetőst se.
-
Ceree
senior tag
Tudom, hogy itt az operációs rendszer zártságán ment a vita, de nekem már ezen is kiborult a bili: "vannak játékok és zenék is, utóbbiak a Zune zeneboltból vásárolhatók meg. Mivel csengőhangnak a gyárin felül csak az innen letöltött hangokat van lehetőségünk". Mi ez ha nem zártság?
-
erdoke
titán
Nem kizárt, hogy a beépített fényképező jobb az átlagnál, de van két gond:
1. Elqrták az autofókuszt.
2. Az OS központilag vezérli a kamerát, és nem volt idő megoldani a driveres/szoftveres részt.Ha mindkettő igaz, később szoftveresen nagyot javulhat a Mozart kamerájának teljesítménye. Persze ha a készülékek egy (nagy?) része hardveres hibával küzd, akkor az inkább csere.
-
64b0r
aktív tag
Nagyon bejövős a design!
A kamerával meg valami nagyon el lett cseszve, ennél egy 3 Mpix-es gép jobbakat készít...Egyébként kiváncsi leszek, hogy ez a WP7 dömping hogyan mozgatja majd meg a piacot. Szerintem többet fog rabolni az apple-től, mint az androidtól vagy a symbiantól.
Szerintetek?
De majd meglátjuk. -
Ricardo
titán
Várom mikor hoz ki egy "profi" (természetesen mobilos mércével nézve) kamerával szerelt WP7-es telefont. Mivel szoftveresen nincs igazán mozgástér, így a hardverben kell domborítani. jelentősen a mezőny fölé emelkedhetne vele.
-
Bathory Peti
aktív tag
vicces a kamera,de a telefon tetszik.
-
Integra
titán
valamikor régebben a htc azt nyilatkozta, hogy ráfekszenek a kamera kérdésre és szeretnék behozni a legjobb nokia és sonyericcson telefonokat ezen a téren.
asszem ettől még nagyon távol vannak, még a dézim is jobb képeket csinál, pedig szidom eleget, hogy mekkora hulladék...
szóval ez ciki -
asysoft
aktív tag
válasz
#72042496 #82 üzenetére
...kamera valóban jobb, de a videó hangja ugyanolyan pocsék. Mikor elkezdődött az engadgetes videó, először azt hittem, egy akvárium megy a háttérben, de nem, ez ilyen
Vajon a LED-es WP7-es HTC modellekhez letölthető, flash LED-eket használó zseblámpaprogram mennyire a HTC sajátja? Ők mókoltak valamit a WP7-el, vagy ezt az OS API-ja lehetővé teszi (én anno kerestem erre utaló jeleket, de nem találtam)? Tudom, huszadrangú kérdés, de könnyű a jóhoz hozzászokni, sokszor jött már jól, hogy ott lapult egy "zseblámpa" a zsebemben -
manokaki
addikt
persze hogy használtam , ez a második ilyen gépem , a Trophy után , de ezt is csak bekapcsoltam , de telefonálásra nem használtam , ha ez megnyugtat , a wifit probáltam ki meg a fényképezöt.. kb. 5 perc alatt, ez hozzá tartozik ha megveszel valamit
egy Samsung Omnia 7 használok, azom 5 Mp a fényképező , de gyengébb mint ezé !
Az áráról annyit inkább egy ilyen mint 3 db Nokia ( pl 6700 ) a maga szoftjával
-
manokaki
addikt
a hátuljárol annyit, hogy aki még nem látta élőben az inkább ne nyilatkozon ,mert jól nézz ki
Gázosnak inkább a Samsung Galaxy S-t nevezném , a maga egyszerüségével
A.
-
Rusi
senior tag
Pontosan ez volt nekem is a gyanúm, mert rögtön gyanús volt a T-Mobile indítóképernyő és a menüben említett három "T-Mobile-ra utaló" program. Egyébként független volt a cucc, ami azért is biztos, mert csak Vodás SIM volt benne és meg se nyekkent, hogy ez nem tetszik neki.
Ugyanakkor én is nagyon bízom benne, hogy legfeljebb szoftverhiba vagy esetleg egyedi hardverhiba állhat a háttérben, mert ilyen rossz képeket tényleg csak a kínai tucatmásolatok szoktak alkotni. Ahogy írtam korábban, mindenképp utánanézünk a dolognak, és a későbbi tapasztalatok alapján módosítjuk a cikk megfelelő részét (és teszünk fel új képeket, videókat is). -
Rusi
senior tag
Hidd el nekem, épp eleget próbálkoztam. A tesztben lévő képek még tegnap készültek, egész nap szakadt az eső és mivel ez nem egy Motorola Defy, így nem tudtam lemenni és ott fotózni/videózni (nem akartam egy 150 ezres telefon vízállóságát próbára tenni).
Ugyanakkor ma délelőtt is kattintottam jónéhányat a napsütés örömére, és már a kijelzőn zoomolásnál látszott, hogy nagyon nem jó valami. Állítgattam a fénymérést, a témamódokat, vakut, bármit, folyamatosan ilyen eredményt kaptam. Videóból is felvettem vagy négyet, minden fotót és videót átmentettem a számítógépre is, ahol végképp kiderült, hogy az összes ilyen trágya. Nem tudom, mit kellett volna még tennem, hogy ne én legyek a hibás.Engem ért a legnagyobb meglepetés, mikor megláttam a képeket és videókat eredetiben. Nem vártam világbajnok teljesítményt, de egy 8 megapixeles xenon vakuval ígéretes kombináció, viszont ilyen képeket a 4 éves Samsung X700-am is tud készíteni. Ja, és arra is figyeltem, hogy a lencse tiszta legyen. Az AF fény hiányát sajnos már nem tudják kijavítani, amint rosszak lesznek a fényviszonyok, már fókuszálni sem tud, mert nem "látja", hogy hova kellene. Viszont ha meg szabadtéren, megfelelő fényben fotózunk, akkor nem kell a xenon vaku.
-
-
Egyrészt azért 16GB-os volt ez a példány mert a német T-mobile speciálisan ilyeneket kapott, itthon nem lesz beszerezhető csak a 8-as. Másrészt a kamera mindegyikben ilyen, úgy tűnik az autofokusz van elrontva. Egyébként nekem is ilyen van kb. két hete, nem egy rossz cucc. Bár nem 160-ért vettem, kint kicsit olcsóbb.
-
madstunt
addikt
maradjunk annyiban hogy érdemes megvárni a gsmarena tesztjét, ott normálisabban tesztelik a kamerát. itt igen erősen az a gyanúm hogy a ritka teszter errorok egyikét láttuk
-
Gyááá ezek a paneles képek ütnek. Mondom nekem is adhattok telókat, hegyvidéki képeket csinálok. Elblattyogok az ablakig.
Bár nem szép képet csinál.
-
-=Ghost=-
őstag
Arról lehet valamit tudni, hogy szolgáltatónál (pl: T) mikor lehet HD7et kapni?
-
plus44
veterán
A készülék maga nem tetszik, ami mondjuk kapásból hidegen is hagy, de ez a kamera...akkor írták volna legalább rá, hogy 2mp, de így...Nagy bukás, ha tényleg ilyen.
-
rizso
addikt
Lassan ott tartunk, mint ahol kezdődött a mobilos fotózás: venni kell egy fényképezőt
Azért ez kicsit vicces, hogy egy ilyen kaliberű gép csak ennyire képes...
-
hoffman_
nagyúr
Sokkal jobban tetszik a WP7 kezelpfelülete, mint az Android. Piszok jól néz ki, puritán, mégis fiatalos. Zsír na
-
spyduck
nagyúr
Végre olyan az internetezés (scroll, nagyítás) mint az Iphone-on. Tetszik a telefon
-
mondhat bárki, bármit, de eddig még nem nagyon volt olyan wp7es telefon, ami maradéktalanul elégedetté tette volna az embereket/tesztelőket. (talán az optimus7)
és mindezek ellenére mindegyik horror áron jelenik meg, mind függetlenül,mind szolgáltatónál, pofátlanság! -
n0_gAboR
őstag
El kellene kuldeni kicsit pihenni a HTC hatlapokat tervezo designeret. Egyik rondabb mint a masik, de ez a mostani kiemelkedoen fos.
-
.bableWes
őstag
jol embszták szegény telefont. pedig erre fájt a fogam már 1-2 honapja...
-
joshua7
veterán
Engem a kamera nem izgat különösebben, a hátlap viszont eléggé csúnya. De a legnagyobb gond az árral van. Ez még kezdőárnak is nagyon sok.
-
Rusi
senior tag
Átírtam a 8 megapixellel kapcsolatos mondatokat a cikkben, így már stimmel minden.
-
kokyt
senior tag
válasz
Quasi_modo #15 üzenetére
Ez szépen hangzik, de attól még a kérdés nyitott marad. Mitől is tekintitek zártnak a wp7-et?
(#20) janes74:
Egyedi hardver hibára gondoltam, nem tervezésire -
danih
veterán
Utána kell néznem, mert ha olyan, mint az előző mobil Office-ok, akkor azzal kitörölhetem a fenekem (értsd: az editálás abban merül ki hogy megadod hogy a szöveg bold/italic/normal legyen). Softmaker Office szintű programra gondolok, amiben tényleg minden de minden benne van (mintha asztali Word/Excel/PP előtt ülnél).
-
BloodRay
veterán
Nem rossz készülék, de ekkora összeget továbbra sem adnék egy még ennyire friss rendszerért.
-
danih
veterán
Nem akartalak megsérteni, elnézést.
Értelmezni pedig köszönöm, tudok, azért is írtam az ominózus bejegyzést.
Grammatik Heil!PS. nekem sikerült "magam alá gyűrnöm" a WinMo-t, és csak akkor leszek hajlandó váltani ha lesz épkézláb Office csomag valamely rendszeren... Bár lehet hogy már van, az utóbbi időben nem néztem
-
Rusi
senior tag
Higyjétek el, nem most fotóztam először mobillal, továbbá minden esetben átnézem a beállításokat, opciókat is. Itt bármivel próbálkoztam, minden kép olyan lett, mint amiket a tesztben láttok. Próbáltam a téma módokat, makrót, fénymérést, akármit, semmi sem változott. Ugyanez videónál is, hiába tettem át VGA-ra, hogy majd jobb lesz, az is sz*r lett. Lehetséges, hogy a hozzám került példányban tényleg rossz a kamera, épp ezért is írtam oda, hogy később megnézünk majd egy másik Mozartot és ha más eredményt kapunk, akkor korrigálom a cikk ezen részét, persze új fotókkal és videókkal.
Mielőtt az okosok jönnének, NEM prototípus, meg hasonló cucc volt nálam, a Speedshop polcáról lett levéve a cucc, ezt a darabot időközben bárki megvehette volna.Ja, és azt meg elfelejtettem beírni, hogy a kijelző egy ponton foltos volt belül, maga az LCD, de csak fehér színnél látszódott leginkább, ami szintén ciki, viszont legalább a használatot kb. semennyire sem befolyásolja.
-
House M.D
tag
Ennek a reális ára felett van kb.35 k-val .Nekem nem jön be,és ez a 8 mp valami iszonyt gagyi lett
-
Rusi
senior tag
Igen, az az idióta pofa ott én vagyok (mivel a telefonkönyvben a saját profilt teszi ki legfelülre) és igen, én írtam ki Facebookra az ott látható mondatot...
Egyébként értelmezhetnéd a szöveget, mert csak annyit jelent, hogy a WP7 meglepően jó rendszer lett (én rosszul voltam a régi WinMo-tól és február óta Androidon élek, nagyon is jól), ám a korlátozások miatt mégse tudom rá azt mondani, hogy húúú, ez odaver a többieknek (pl. Symbian^3-hoz képest a felület nagyon dögös, de amaz meg sokkal kevésbé köti meg a felhasználó kezét).
-
Napfénysüti
nagyúr
A kamerát leszámítva abszolút szimpatikus készülék. Jobban bejön mint a Torphy. Az ára meg annyi amennyi, kezdésnek elmegy.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Barthezz2 #28 üzenetére
Én is ezt mondom, ha neadjisten esetleg netántán audiophileket is meg akarnak nyerni a zenei mobilokkal, akkor többet kell letenni az asztalra.
Mondjuk persze, nem hülyék ezek, ha eladhatnak két külön kütyüt neked, akkor el is fognak adni (bár a HTC pont nem, mert nem gyárt zenelejátszót). -
domi007
őstag
válasz
bolondember #30 üzenetére
So to speak epic fail
-
Hát nemtudom, zenei modell létére nem estem hanyatt a e téren nyújtott dolgaitól. Ha már erre van kihegyezve, nem ártott volna némi pluszt felmutatni a többihez képest.. Már egy másik HTC is megkapta wp7-en ezt az srs/dolby/eq dolgot.
Minimum egy sávos eq, dedikált gombok, távirányítós füles, vagy valami kellett volna szvsz... -
Dr.Anonymus
addikt
így indul a teszt:
"A HTC legújabb készüléke a gyártó első 8 megapixeles mobilja Európában. De akkor miért adták neki a Mozart nevet?"hát a desire HD hamarabb kijött, és az is 8 megapixel...
-
LouiS22
veterán
Tessék már megmondani: a Desire HD-ben, amit a Mozart előtt mutattak be, véletlenül nem 8 megapixeles a kamera? De igen! Akkor miért az a lead, hogy ez az első 8 megapixeles telefonjuk Európában?
-
FireKeeper
nagyúr
Ha már a dobozán fejhallgató van, miért nem olyat adnak hozzá?
Kár hogy a normális EQ hiánya, és ezek a beépített előrekevert "hangképek" lelövik annak az illúzióját, hogy ez egy komoly minőségű zenelejátszóval is felveszi a versenyt... Pedig szerintem lenne igény mondjuk egy olyan WP7 alapú mobilra, amit nem csak kezelőfelületben, hanem hangminőségben is egy szintre kerülne a Zune HD-vel (vagy bármilyen más, hasonló kategóriás PMP-vel). -
Gengi
senior tag
A kamerával vagy nállad volt valami difi vagy valami el lett állítva a szoftveren :S.
Engadgeten ezerszer jobb képeket lőttek vele.
-
manokaki
addikt
Fotozni is meg kell tanulni , nem rögtön a fényképezőgépet kell szidni !
Egyébként szerintem eddig ez a leghasználhatobb WM 7 leszámitva , hogy az Omnia 7 egy hajszállnyival gyorsabb !! De viszont ennek 16Gb-os mem. van !!!
Attila
HTC 7 Trophy - HTC Mozart- Samsung Omnia 7
-
danih
veterán
LOL, egyik képen van egy pofa, mellette az üzenete: "Jó ez a WP7, de még nem annyira".
"Finom ez a leves, de nem annyira". Idióta. -
maláj
addikt
az nem lehet, hogy a camera rossz volt a telóban
ilyen rossz képet csinálni 2010 végén - nem tudom elhinni, hogy ezt "tudja" -
K.E.N.N.Y.
csendes tag
Uhh... Ez a kamera nagyon trágya képeket lő... Különben egy jó telefon, az ára még magas, de idővel az is lejjebb fog menni.
-
Straw
senior tag
válasz
Quasi_modo #15 üzenetére
hát ezt jól megasztmondtad, de igaz valamennyire
-
GALARDO
addikt
Nem rossz!
-
kokyt
senior tag
válasz
Brutális eb #10 üzenetére
Zárt rendszer? Mitől lenne zárt?
A cikkhez:
Tetszik a design és a rendszer, de a kamera...Ha legalább azt a nyamvadt AF segédfényt odatették volna talán még kezdeni lehetett volna vele valamit alacsonyabb felbontáson. Remélem hardver hiba.
-
keIdor
titán
Who cares?
Hát ez a telefon is érdekes lett, ismét egy érdekes HTC, akik szerintem még mindig rossz irányba haladnak... ennyiért ez egy vicc, 100k-t ér kb.
Ha WP7 HTC inkább vennék egy Trophy-t vagy HD7-et (várjuk annak is tesztjét). Ha meg WP7 akkor inkább Omnia 7 vagy Optimus 7... -
JanFe
aktív tag
Tetszett a teszt. A telefon sem rossz, kiveve a kamerat... Inkabb tettek volna bele egy jol hasznalhato 5 MP-es kamerat LED-es segedfennyel, normalisan mukodo autofokusszal, mint ezt a 8 MP-es kameranal hivott vackot.... Igaz, hogy ez a keszulek a zenere van kihegyezve
-
Brutális eb
addikt
Drága,zárt rendszer,multimédia merő borzalom(Ezen a készüléken majd később kiderűl,hogy csak tesztalanyon volt e ilyen
)
Ez ebben a formában baklővés.
Kizárólag HTC és Windows fanoknak ajánlott.(Ha jobban magukba mélyednek nekik sem.) -
vans?
őstag
Gusztustalan a hatlap designja, meg az a kamera... Ezert az arert... Hehh.
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz telefon, de a kamerája ratyi, plusz ez a hátsó design...
-
skajwa
senior tag
Köszi a tesztet! Kár a kameráért...:S
-
fattyu
veterán
Az a kamera...
Ennél szebbet rajzolok...
Pedig azt se tudok.
Botrányos -
r4z
nagyúr
Köszönjük az ötletet a Sony Ericsson Walkman szériájának...
Ha a kamera egy erős közepes szintet elérne, vinnék, mint a cukrot (WP7-esek közül, ugyebár)
-
a2d2
addikt
-
hülyegyerek
addikt
Szép teló ,de ez a kamera...brrr....Ilyennel hogy mernek manapság kiadni komoly készüléket ?
-
D@niel
addikt
first...
király cucc, elegáns név.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest