Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
Pontosan ez volt nekem is a gyanúm, mert rögtön gyanús volt a T-Mobile indítóképernyő és a menüben említett három "T-Mobile-ra utaló" program. Egyébként független volt a cucc, ami azért is biztos, mert csak Vodás SIM volt benne és meg se nyekkent, hogy ez nem tetszik neki.
Ugyanakkor én is nagyon bízom benne, hogy legfeljebb szoftverhiba vagy esetleg egyedi hardverhiba állhat a háttérben, mert ilyen rossz képeket tényleg csak a kínai tucatmásolatok szoktak alkotni. Ahogy írtam korábban, mindenképp utánanézünk a dolognak, és a későbbi tapasztalatok alapján módosítjuk a cikk megfelelő részét (és teszünk fel új képeket, videókat is).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest