Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Abban az egyben biztos vagyok hogy Samsungot nem veszek..
Volt már Samsungom, sokat láttam már, hiba az mindig van dögivel
Leginkább Nokia és HTC ami jöhet.
De mióta megláttam a Nokia N9-et...
Most jelenleg az tetszene legjobban (igaz hogy MeeGo van rajt és arról nem sok mindent tudok, de nem tűnik rossznak)
És androidos telót sem nagyon vennék jelen állás szerint...
Nem tűnnek túl stabilnak, és nem akarom minden napomat firmware és egyéb frissítésekkel tölteni (volt már hozzá szerencsém, vagy nem szerencsém...)
Mióta utánanéztem windows-os dolgoknak, Mango-tól kezdve lesznek jók igazán, és addig nem is érdemes venni míg nincs mango frissítés vagy eleve mango-val kiadott új telefon..
De majd kiderülui.: mi a baj a Mozart hátuljával? nem figyeltem még fel semmire, főleg az elejét néztem...
-
lcee79
addikt
Gondolkodtam rajt hogy esetleg ilyenre kellene beújítanom, mert elég jó árban van...(T-mobilban)
De erről nem olyan pörgős fórumok vannak, nem tudom vannak-e olyan hibák amik zavarnának és rosszul érezném magam hogy ezt választottam.
Android nagyon megy előre, de azért engem nem győzött meg pedig párat próbáltam, meg romot frissítettem stb, de stabilitásról nem beszélhetünk szerintem.Symbian meg kissé régimódinak hat ezekhez képest az én ízlésemnek.
Környezetemben senkinek nincs windows mobilja...
Élőben még nem is láttam sajnos. -
lcee79
addikt
Egy ilyen win 7 mobil mint ez stabilnak mondható? (főleg a WIN stabil-e arra gondolok)
Vagy ezeket is meg lehet fektetni könnyen ?Szerintem androidot nem nehéz (én pl direkt egyszer sem csináltam
)
Most E51-em van az gyakorlatilag 2 hónapja nem volt újraindítva és akkor is csak későn vettem észre hogy merül az akku...
Szóval az nálam a stabil
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest