- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavics 56
csendes tag
http://www.redmondpie.com/unlock-jailbreak-windows-phone-7-omnia-7-with-chevronwp7-how-to-guide/
-
kavics 56
csendes tag
Rájöttem a gép fényképező részének hibájára: az exponáló gombot lenyomva a telo expo hangot ad, de maga az exponálás sokat késve, kb 1 -2 mp múlva történik meg. A felhasználó ezt nem várja meg, hanem úgy gondolván, hogy kész a kép elmozdítja a készüléket. Ez a hiba! Többszörösen kipróbáltam. Ha türelmesen tartom, jó képeket csinál. A lefényképezett személyek sem várják meg (hacsak nem szólunk nekik előre, hogy ne foglalkozzanak a hanggal) a kattanást hallva bemozdulnak
Kavics Szolnokról
-
kavics 56
csendes tag
Mivel nem tudom, hogy ide a telóról hogy töltsem fel a fotókat, ezért 1-2-őt feltöltöttem a facebook oldalamon az adatlapra. Hát így lebutítva tényleg nem néz ki olyan jól, de a telefon képernyőjén kontúros - éles és szép színei vannak. facebook cím: Kövecses Ferenc
Ha tudnám hogy másoljam át a laptopomra, az ACDseen kinagyítva biztos megmutatná. hogy mi az igazság. Feri -
kavics 56
csendes tag
Tegnap kaptam meg az új MOzartomat.... rögtön a kamera kipróbálásával kezdtem a cikk miatt. Semmi baja, szenzációsan tűéles fotókat és HD videót lehet a 8 Mp-es kamerájával készíteni. Viszont segtíségre szorulok. Tud -e segítani nekem valaki abban, hogy lehet rátenni a régi Nokia N 70-esemről a kb 600 elmentett telefonszámomat? Windows 7-es 64 bites op rendszerem van, de a telefon memóriáját nem látja....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest