- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
Nem tudom megmondani, nem volt a kezemben a teszt készülék, amit a srác tesztelt.
A fotóról annyit mondanék, ha akkora méretben nézed, hogy gyakorlatilag a szoba falát betakarná, nem a legjobb minőség. Normál méretben, 1920 monitoron pl teljesen szép, de kinyomtatva fényképpapírra is elég jó volt.
Csináltam egy teszt fotót, a rendszámba belerondítottam.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=6iiakqbvo2fwdu0gukeu.jpgÉn azt látom, hogy ha új android jön a piacra, ahhoz új készülék is kell általában. De ebben nem vagyok biztos. MS-nél meg frissítik naprakészre.
Ráadásul ha létrejön a BlackBerry kópéráció is, szerintem elég jelentős lesz a piaci részesedése a win mobiloknak.Használat szempontjából az aksi keveset bír, olyan 8-10 óra használat mellett. Nokia e71-hez viszonyítottam.
A giroszkóp néha nem akar az istenért se fordulni sms vagy mail írásánál. Nem értem miért, még nem találtam beállítást az érzékenységre.
Gyors hívást (nem hanggal) még nem találtam meg benne, lehet hogy nincs is?!
Flash playert nem találtam rá, illetve az alkalmazások háttérben való futtatását se fedeztem még sehol fel. A 6.5-ben volt erre lehetőség.
Ennyi amit negatívumot találtam.HD videókat szépen lejátszotta, játékok (NFS) szaggatás nélkül megy, igazi kis erőgép. Zune telepítése kell a telefon frissítéshez, alapvetően ezt két perc letölteni és felrakni a PC-re. Regisztrálni érdemes egy új fiókot hozzá, Anglia vagy Ausztrália megjelölésével, és a Marketplace is elérhető egyből így.
-
hommeros
őstag
Esetleg valaki tudja, hogy lehet elővarázsolni a Marketplace-t, illetve MP3-at csengőhangnak beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iOS alkalmazások
- Házimozi belépő szinten
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Facebook és Messenger
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest