- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
Nem tudom megmondani, nem volt a kezemben a teszt készülék, amit a srác tesztelt.
A fotóról annyit mondanék, ha akkora méretben nézed, hogy gyakorlatilag a szoba falát betakarná, nem a legjobb minőség. Normál méretben, 1920 monitoron pl teljesen szép, de kinyomtatva fényképpapírra is elég jó volt.
Csináltam egy teszt fotót, a rendszámba belerondítottam.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=6iiakqbvo2fwdu0gukeu.jpgÉn azt látom, hogy ha új android jön a piacra, ahhoz új készülék is kell általában. De ebben nem vagyok biztos. MS-nél meg frissítik naprakészre.
Ráadásul ha létrejön a BlackBerry kópéráció is, szerintem elég jelentős lesz a piaci részesedése a win mobiloknak.Használat szempontjából az aksi keveset bír, olyan 8-10 óra használat mellett. Nokia e71-hez viszonyítottam.
A giroszkóp néha nem akar az istenért se fordulni sms vagy mail írásánál. Nem értem miért, még nem találtam beállítást az érzékenységre.
Gyors hívást (nem hanggal) még nem találtam meg benne, lehet hogy nincs is?!
Flash playert nem találtam rá, illetve az alkalmazások háttérben való futtatását se fedeztem még sehol fel. A 6.5-ben volt erre lehetőség.
Ennyi amit negatívumot találtam.HD videókat szépen lejátszotta, játékok (NFS) szaggatás nélkül megy, igazi kis erőgép. Zune telepítése kell a telefon frissítéshez, alapvetően ezt két perc letölteni és felrakni a PC-re. Regisztrálni érdemes egy új fiókot hozzá, Anglia vagy Ausztrália megjelölésével, és a Marketplace is elérhető egyből így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest