Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hommeros

őstag

válasz Sabre #126 üzenetére

Nem tudom megmondani, nem volt a kezemben a teszt készülék, amit a srác tesztelt.

A fotóról annyit mondanék, ha akkora méretben nézed, hogy gyakorlatilag a szoba falát betakarná, nem a legjobb minőség. Normál méretben, 1920 monitoron pl teljesen szép, de kinyomtatva fényképpapírra is elég jó volt.

Csináltam egy teszt fotót, a rendszámba belerondítottam.
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=6iiakqbvo2fwdu0gukeu.jpg

Én azt látom, hogy ha új android jön a piacra, ahhoz új készülék is kell általában. De ebben nem vagyok biztos. MS-nél meg frissítik naprakészre.
    Ráadásul ha létrejön a BlackBerry kópéráció is, szerintem elég jelentős lesz a piaci részesedése a win mobiloknak.

Használat szempontjából az aksi keveset bír, olyan 8-10 óra használat mellett. Nokia e71-hez viszonyítottam.
    A giroszkóp néha nem akar az istenért se fordulni sms vagy mail írásánál. Nem értem miért, még nem találtam beállítást az érzékenységre.
    Gyors hívást (nem hanggal) még nem találtam meg benne, lehet hogy nincs is?!
    Flash playert nem találtam rá, illetve az alkalmazások háttérben való futtatását se fedeztem még sehol fel. A 6.5-ben volt erre lehetőség.
    Ennyi amit negatívumot találtam.

HD videókat szépen lejátszotta, játékok (NFS) szaggatás nélkül megy, igazi kis erőgép. Zune telepítése kell a telefon frissítéshez, alapvetően ezt két perc letölteni és felrakni a PC-re. Regisztrálni érdemes egy új fiókot hozzá, Anglia vagy Ausztrália megjelölésével, és a Marketplace is elérhető egyből így.

Új hozzászólás Aktív témák