Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FLx

addikt

válasz madstunt #74 üzenetére

Azt még el bírom képzelni, hogy ez a T-Mobile DE féle széria a gáz, mert az enyém is ebből van, meg a többi amit láttam az szintén. :)

Nyomkodom holnap világosban, mert néha sikerül normális képet kihozni. :D

• Rusi

senior tag

válasz madstunt #64 üzenetére

Hidd el nekem, épp eleget próbálkoztam. A tesztben lévő képek még tegnap készültek, egész nap szakadt az eső és mivel ez nem egy Motorola Defy, így nem tudtam lemenni és ott fotózni/videózni (nem akartam egy 150 ezres telefon vízállóságát próbára tenni).
    Ugyanakkor ma délelőtt is kattintottam jónéhányat a napsütés örömére, és már a kijelzőn zoomolásnál látszott, hogy nagyon nem jó valami. Állítgattam a fénymérést, a témamódokat, vakut, bármit, folyamatosan ilyen eredményt kaptam. Videóból is felvettem vagy négyet, minden fotót és videót átmentettem a számítógépre is, ahol végképp kiderült, hogy az összes ilyen trágya. Nem tudom, mit kellett volna még tennem, hogy ne én legyek a hibás. :)

Engem ért a legnagyobb meglepetés, mikor megláttam a képeket és videókat eredetiben. Nem vártam világbajnok teljesítményt, de egy 8 megapixeles xenon vakuval ígéretes kombináció, viszont ilyen képeket a 4 éves Samsung X700-am is tud készíteni. Ja, és arra is figyeltem, hogy a lencse tiszta legyen. Az AF fény hiányát sajnos már nem tudják kijavítani, amint rosszak lesznek a fényviszonyok, már fókuszálni sem tud, mert nem "látja", hogy hova kellene. Viszont ha meg szabadtéren, megfelelő fényben fotózunk, akkor nem kell a xenon vaku. :(

Új hozzászólás Aktív témák