- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
és erdoke, Neked is szól. én tisztába vagyok vele, hogy vannak vállalati alkalmazások, amik nincsenek iOS/Adroid/webOS/stb-re, de azt is lássátok be, hogy ez egy atomos gép. ugyanannyira korlátolt, mint egy iPad, csak itt nem a software, hanem a hardware az akadály.
nem hiába írogattam, hogy VPN, SharePoint van iOS-re, lehet hogy korlátozottabb a szolgáltatáskínálata (bár nem tudom, nem próbáltam még), de legalább röccenés mentesen fut. egy atom már egy komolyabb .xls-nél beszaggat, ha autoszűrővel próbálsz szűkíteni a dolgok között.ipari környezetben pedig nem azért használnak windows only cuccokat, mert az az ÜberOs oda, hanem mert abból gyártanak strapabíró rendszereket és ezért érdemes a nem strapás laptopokat is ahhoz a rendszerhez igazítani. tapasztalat, földmérésre, építőiparra pont van rálátásom
bár az is igaz, hogy OSX-en még nem láttam CAD-et futni
lényeg a lényeg szerintem a Win7+atom+érintésvezérlés nem jó kombináció. talán ha a gyártók fognak végre az aksifejlesztésre is áldozni akkort lehetőség lesz normális CPU-t belerakni, de addig az x86 nem lesz jó tabletekhez!
-
manchester85
veterán
"Az az általánosítás, hogy azt gondolod, hogy csak a magad szempontjai alapján lehet megközelíteni egy tabletet."
Már meg ne haragudj, de milyen jelentősége van a felhasználási szokásoknak abban a tekintetben, hogy intenzív használat mellett egy táblagép használata fizikailag megterhelő? Főleg, ha azon egy komolyabb oprendszer fut. Baromira lényegtelen dolog, hogy tegyük fel, én elsősorban szórakozásra, te meg munkaeszközre használod a cuccot. Ha ki fogod használni a gépet és a rendszer jelentős részét, és ezt intenzív használat mellett teszed, akkor estére úgy fogod érezni magad, mint aki egész nap fizikai munkát végzett. Lehet, hogy van olyan program, alkalmazás, ami érintőkijelzőn is kényelmesen kezelhető, nem tudhatom, de a windows UI-ja egyszerűen nem érintőképernyőre lett kitalálva, sztem. Azért az szerintem elég nyilvánvaló dolog, hogy egy egér, touchpad mekkora fizikai tevékenységet igényel, illetve egy kijelző tapicskolása. Két olyan konzolhoz tudnám hasonlítani, amiben az egyiknél joy-jal vezérelsz, a másiknál pedig ugrándozni kell...
De neked legyen igazad!
-
törölt tag
látom átsiklottatok a kérdésem felett, pedig nem éppen elhanyagolható, hogy az oprendszeren túl azok a programok is optimalizáltak-e, amiket futtatni akartok rajta? mert az oké, hogy a Win-t tudod kezelni, de a programoknak is támogatni kéne, hogy érdemben is használhatók legyenek! arról nem is beszélve, hogy amit Win7-re írtak nem feltétlenül fog szárnyalni egy Atom-on.
amúgy tényleg mi az az életszituáció, ahol jól jön az hogy teljes értékű Win fut rajta, de cserébe fele az üzemidő? prezentálni egy iPad-ról is tudsz. gyakorlatilag minden formátumot támogat (dwg-t is!), VPN, SharePoint van iOS-re, szerkesztés lehetősége -érthető okokból- felejtős, tartalomfogyasztásnál (pl, mint amit Te írtál: levelezés, böngetés) előnyösebb az eleve tabletekre szánt oprendszer és üzemidő. nem kötözködni akarok, tényleg érdekel.
az egyetlen szitu, amiben előny lehet, ha a munkahelyeden, van egy dokkoló és akkor megoldottad a munkahelyen: desktop - úton: tablet kombót olcsóból, de elég nagy kompromisszumokkal..
LA_COSTE: mi nem lehetséges? a wp7? lehet lehetséges, csak akkor csúnyán átsiklottam azon, hogy ilyen tervbe van véve
Új hozzászólás Aktív témák
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- DUNE médialejátszók topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest