Új hozzászólás Aktív témák
-
mleslie
tag
130k-ért én is bevállalnék egyet!
-
Napfénysüti
nagyúr
Érdekes ez a festés.
-
rolkaDb
aktív tag
Tetszik, jó cikk és lapos, köszönöm!
-
-
rep3at
őstag
Szép kis laptop, bár a méret nekem nagy lenne, nem szívesen cipelném.
-
alamuszi
senior tag
Ilyen gépre telepítettem Windows 7-et. Ami nagyon nem tettszett benne, hogy terhelésre irtózatosan zajos lett, valamint a melegedés sem áll távol tőle. Bár közel nem melegszik annyira mint egy Envy. Na szóval összehasonlítva egy ProBook-al, a grfikai teljesítményt levonva a ProBook magasan jobb választás.
Ezzel sem lenne baj, ha a hűtését megoldották volna rendesen, meghát maga a gép sem egy stabil pont.Amúgy gratulálok a cikkhez.
-
Boxi88
őstag
Nagyon jó kis gép, külön öröm a fiú/lány dizájn!
-
waporka
tag
a koopman eléggé tetszetős egy darab lett!
-
DiXoN008
tag
És lehet érdeklődni mikor? Szívesen olvasnék egy részleteset, bár nekem is ilyen van kíváncsian várom más tapasztalatait, mit gondol a gépről, mert ez a cikk kicsit rövid lett, bár még nagy tapasztalat nem lehetett mert nem régóta van meg a gép.
Illetve konkrét kérdés nem lesz-e a cikked PH szintű, mondjuk abból is a kijelzős része egy icc profillal ellátva? Mert a mai napig nem vagyok megelégedve ezen részével teljesen , próbáltam javítani rajta manuálisan de így sem az igazi -
Kroni1
veterán
a koopman még tetszik is..
-
Vidala
senior tag
-
Vidala
senior tag
Mit is lehet erre mondani: jó vétel! Itthon ugyanez még csak nem is 800€, hanem 270K.
-
yolan
őstag
Szeretjük a Pavilionokat, asszem a tesztből látszik miért
, én egy dv4-est nyúzok.
-
noisia
aktív tag
Nem igazán eresztetted bőlére a tesztelést. A bejegyzés második fele elég soványka.
off: Mi a vérvörös ló-cock-ot jelent az, hogy yetiség? Bocs,de nem igazán vágom a balf... netes szlengeket mostanság.
-
klambi
addikt
hát nem tettek ki magukért, ez olyan mint a hp envy sorozat...
-
koshmar
veterán
válasz
- = Zk = - #5 üzenetére
Presario?
Hmmm, hónapokig az álomgépem volt.
-
- = Zk = -
félisten
még anno DV6-osra szerettem volna lecserélni jelenlegi CQ61-esemet. csak sajnos, hoyg hazajöttem, ez már szertefoszlott...
a teszt remek. (Y)
-
blueMerle
veterán
Ilyen DV6-osom van masszív, fém alumínium borítással kívül-belül.
Ami a matricákat illeti: fotózás után, merthogy hamarosan lesz egy nagyon részletes teszt róla az első dolgom volt leszedni, egyszerűen a hideg kiráz a matricáktól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest