- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
probert
csendes tag
Van egy ilyenem. Sajnos nem tudok semmi pozitívumot írni, ami a tesztet cáfolná. Ami eléggé zavar, hogy nem nagyon tudok vele telefonálni:
- a touch screen a telefon esetében elég kicsi, rendszeresen számot téveszt tárcsázáskor
- az akkumulátor nem tart ki egy napig sem a készülék normális használata (pl telefonálás) során
- az előlapi érintőképernyő rendszeresen megtréfál, pl raktam már félre hívást úgy, hogy nem akartam
- az a bizonyos QWERTY billentyűzet már most olyan göröngyös ránézésre is, nem igazán esztétikus
- a HP laptopommal nem tudok szinkronizálni, pedig a három legutolsó activesync verziót próbáltam. (OK, itt most lehet, hogy én bénázok)
Azér még valamire csak jó lesz...
Utoljára leszögezem, hogy kaptam. -
Mamuska
őstag
Aki azt akarja, hogy ne jöjjön szembe az utcán az ilyet vegyen. Nagyon drágák ezek az új HP-k.
-
Krix
őstag
Már igencsak időszerű lenne lecserélnem a HP 6510c-t. De nem ez lesz az utódja.
Szinte semmivel nem tud többet.(Na jó, 2 napig megy egy feltöltéssel...) Ráadásul a 910 után ezt nem értem hogy hozták össze.
-
Jhonny06
veterán
Túl drága. A HP iPAQ-ek nagyon jók, de azért nem ennyire. A tudása a piacon lévő készülékekhez képest is csak átlagosnak mondható, viszont nagyon szép a billentyűzet és a külseje is rendben van nagyjából, bár egy kicsit lehetne vékonyabb. Ezek vannak.
-
Siera
senior tag
a végén nevettem egy nagyot
de mondjuk teljesen jogos,tehát meg is értem -
A 614 után nem ezt vártam. Ahhoz képest a bill-en kívül szinte minimális változás történt csak.
Ki érti ezt -
.mf
veterán
Nem akarom mondani, hogy megmondtam, de megmondtam
Az ára még egy lapáttal rátesz -- kár érte, a hp-nek régebben voltak jó, több újdonsággal felszerelt modelljei is, de ez lemaradt a fejlődésben 1-2 évvel
Gratulálok a szókimondó tesztért, főleg a konklúzióhoz
Rájuk fér egy kis "reality check"... -
Ez a telefon megérdemelne egy kék színű "Különösen NEM ajánlott" plecsnit
-
Zsolto
őstag
Hát igen, ez nagyon durván drága. 75-80k lenne a max. reális ára, de én azt is sokallanám
Viszont a fényképei szerintem egész tűrhetőek, már viszonylag, ugyebár. A kicsúsztatós QWERTY jó dolog, de aki ilyesmi iránt érdeklődik, annak sokkal jobb vételek is kínálkoznak.
Használt, garis Kaisert ennek a harmadáért lehet kapni, és az sokkal finomabb cucc. Nem beszélve a méltatlanul mellőzött Samsung i780-ról, ami iGO-val együtt 50k körül elérhető, ezúton is ajánlom mindenki figyelmébe! -
-
utax
aktív tag
Pedig a HP adta a készüléket a tesztelőnek, csak a Speedshopnak köszönte meg a továbbítást.
-
David75
őstag
Borzalmas.Ennyi pénzért meg sem fordulna a fejemben hogy ilyet vegyek.Ennél minden olcsóbb.(Se x1,Nokia E90,htc touch pro,t-mobile g1,)És azért nem tudom.Kimondani is más hogy egy htc touch pro-m van.Mint hogy legkevesebb ember által ismert hp szappan tartom van.Szerintem a külseje is túl unalmas.90ezer forintért tudom elképzelni ezt.És még akkor se ezt venném ha qwerty-s okos telefont akarnék.
-
Remittenda
aktív tag
Gondolom csak azért lehetett megereszteni ezt az őszinte véleményt, mert nem a HP adta oda a telefont hanem a Speedshop. Ha a HP vagy Sony-Ericsson adta volna oda, akkor ők gondolom elvárják, hogy legalább csak háttéren és zárójelben jelenjen meg a negatívum, és csak vásárlásra ingerlő mondatok kerüljenek az előtérbe...
Nem mondom, hogy Bog egy 900MHz-en sugárzó kereszteslovag, de azért a fentieknél kissé keményebben nyomják a fiúk. Olvasd csak el a SE Xperia tesztet! Ott is van hideg-meleg. Inkább hideg...
-
Champipi
aktív tag
Szurkolok nektek Mobilarena! Így kimondani a véleményetek, ez már döfi, ez kell nekünk olvasóknak. "Senkinek nem ajánlom" - pontosan az ilyen szinten szókimondó ítéletek amiket várunk egy tesztoldaltól! Nem viccelek.
Gondolom csak azért lehetett megereszteni ezt az őszinte véleményt, mert nem a HP adta oda a telefont hanem a Speedshop. Ha a HP vagy Sony-Ericsson adta volna oda, akkor ők gondolom elvárják, hogy legalább csak háttéren és zárójelben jelenjen meg a negatívum, és csak vásárlásra ingerlő mondatok kerüljenek az előtérbe...
-
hemaka
nagyúr
Pfej, ez aztán a túlárazás mintapéldánya, ráadásul még pofátlanul is. Egy ilyen készülékért ennyit kérni...
A külsőnél apró elírás: "recseg-ropod" , ha nem akkor elnézést.
-
zaskar
senior tag
Apró hiba:
2.oldal: "Felül van a 3,1 megapixeles, fixfókuszos kamera"
5.oldal: "A kamera 3 megapixeles, autofókuszos"Na persze nem emiatt nem fogom megvenni...
-
blueMerle
veterán
Erre nem számítottam
Pedig fotók alapján nagyon tetszett, de így, a teszt alapján na és az árra való tekintettel kizárt hogy veszek ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged