Hirdetés
- Yettel topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ááá, biztos rosszul látok, végülis csak 3 hete nyüszítek, mint egy hülyegyerek, hogy mikó'mikó'mikó' lesz már teszt.
Persze csak azért, mert akkor nagy szükségem lett volna egy ilyen tesztre, mert nagyon gondolkodtam, de aztán bele az ismeretlenbe vettem 3-at is (nem hobbiból, hanem cégbe, rendelésre, nem fújolni!).
Aztán meg már azért vártam, hogy valóban olyan frankó, mint ahogy én tapasztalom.
Aztán meg azért vártam, mert az egyik "beadta a kulcsot". Egész éjszakás töltés után uszkve 2-3 órát ment saját akkumlátorról, ha beszélt is róla az ember, gyakorlatilag percenként ment le egy százalékot. Mindent százszor átnéztem, semmi futó program, minden (BT-WiFi-GSM) lekapcsolva. Aztán egyre jobban fagyott, lassult, soft reset meg se kottyant neki. Na mielőtt visszaadtam volna szervízre, toltam az arcába egy factory reset-et és lőn, harmadik napja megy ugyanazzal a feltöltéssel, igaz naponta nem sokat nyomogatva, de akkor is, fényévekkel jobb a helyzet. Azért szervízbe elvittem, elmondtam, mi volt a gond, hát ők is csak vakarták a fejüket, aztán lett egy ROM update, ami annyi örvendetes dolgot hozott magával, hogy lényegesebben hangosabb a telefon max hangerőn, mint eddig, az valahogy eredetileg max átlagosnak volt mondható, tökig feltolt hangerővel is.
Jah, gyanítom, hogy az SPB program a bűnös...Semmi mókázás, kifizetett-letöltött változat, de csak ezen az egyen volt.
Nav'N'Go 8 mindhármon feltelepítve, tökéletesen működik.
Azért én már megrendeltem egy 3120mAh-s akksit. Az azért remélem majd roxxx.
Bocs a meséért.

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Projektor topic
- Yettel topik
- Házimozi belépő szinten
- Kompakt vízhűtés
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest