- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zUlU53
tag
Ááá, biztos rosszul látok, végülis csak 3 hete nyüszítek, mint egy hülyegyerek, hogy mikó'mikó'mikó' lesz már teszt.
Persze csak azért, mert akkor nagy szükségem lett volna egy ilyen tesztre, mert nagyon gondolkodtam, de aztán bele az ismeretlenbe vettem 3-at is (nem hobbiból, hanem cégbe, rendelésre, nem fújolni!).
Aztán meg már azért vártam, hogy valóban olyan frankó, mint ahogy én tapasztalom.
Aztán meg azért vártam, mert az egyik "beadta a kulcsot". Egész éjszakás töltés után uszkve 2-3 órát ment saját akkumlátorról, ha beszélt is róla az ember, gyakorlatilag percenként ment le egy százalékot. Mindent százszor átnéztem, semmi futó program, minden (BT-WiFi-GSM) lekapcsolva. Aztán egyre jobban fagyott, lassult, soft reset meg se kottyant neki. Na mielőtt visszaadtam volna szervízre, toltam az arcába egy factory reset-et és lőn, harmadik napja megy ugyanazzal a feltöltéssel, igaz naponta nem sokat nyomogatva, de akkor is, fényévekkel jobb a helyzet. Azért szervízbe elvittem, elmondtam, mi volt a gond, hát ők is csak vakarták a fejüket, aztán lett egy ROM update, ami annyi örvendetes dolgot hozott magával, hogy lényegesebben hangosabb a telefon max hangerőn, mint eddig, az valahogy eredetileg max átlagosnak volt mondható, tökig feltolt hangerővel is.
Jah, gyanítom, hogy az SPB program a bűnös...Semmi mókázás, kifizetett-letöltött változat, de csak ezen az egyen volt.
Nav'N'Go 8 mindhármon feltelepítve, tökéletesen működik.
Azért én már megrendeltem egy 3120mAh-s akksit. Az azért remélem majd roxxx.Bocs a meséért.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- TP-Link WR1043ND router
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Steam topic
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- Apple iPhone 14 PLUS fehér ELADÓ!
- IPhone 7 Plus 128GB One új akku
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest