- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
zUlU53
tag
Ááá, biztos rosszul látok, végülis csak 3 hete nyüszítek, mint egy hülyegyerek, hogy mikó'mikó'mikó' lesz már teszt.
Persze csak azért, mert akkor nagy szükségem lett volna egy ilyen tesztre, mert nagyon gondolkodtam, de aztán bele az ismeretlenbe vettem 3-at is (nem hobbiból, hanem cégbe, rendelésre, nem fújolni!).
Aztán meg már azért vártam, hogy valóban olyan frankó, mint ahogy én tapasztalom.
Aztán meg azért vártam, mert az egyik "beadta a kulcsot". Egész éjszakás töltés után uszkve 2-3 órát ment saját akkumlátorról, ha beszélt is róla az ember, gyakorlatilag percenként ment le egy százalékot. Mindent százszor átnéztem, semmi futó program, minden (BT-WiFi-GSM) lekapcsolva. Aztán egyre jobban fagyott, lassult, soft reset meg se kottyant neki. Na mielőtt visszaadtam volna szervízre, toltam az arcába egy factory reset-et és lőn, harmadik napja megy ugyanazzal a feltöltéssel, igaz naponta nem sokat nyomogatva, de akkor is, fényévekkel jobb a helyzet. Azért szervízbe elvittem, elmondtam, mi volt a gond, hát ők is csak vakarták a fejüket, aztán lett egy ROM update, ami annyi örvendetes dolgot hozott magával, hogy lényegesebben hangosabb a telefon max hangerőn, mint eddig, az valahogy eredetileg max átlagosnak volt mondható, tökig feltolt hangerővel is.
Jah, gyanítom, hogy az SPB program a bűnös...Semmi mókázás, kifizetett-letöltött változat, de csak ezen az egyen volt.
Nav'N'Go 8 mindhármon feltelepítve, tökéletesen működik.
Azért én már megrendeltem egy 3120mAh-s akksit. Az azért remélem majd roxxx.Bocs a meséért.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest