- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zUlU53
tag
Egy pici sietséget véltem felfedezni a cikkben, főleg a GPS résznél, merthogy ebbe végre nem egy SirfStar III. dolgozik. Azért írtam csak, hogy végre, merthogy van összehasonlítási alapunk ezzel az elterjedt chippel. Igaz egy kicsit lassabban fűt fel, mint a Sirf-es Mio 710c-m, de olyan szinten atomstabilan fogja a jelet, hogy az már döbbenet. Aluljárókban-alagutakban, minusz szintes parkolóházakban, ahol a Mio már rég kimúlt, ezen olyan jel van, mintha a Gellért hegy tetején lennék szikrázóan tiszta égbolt alatt.
Arról nem is beszélve, hogy alapjáraton nem hajlandó kommunikálni a gyári Nav'N'Go kártyáról telepített Igo-val, csak egy kis trükközés árán hajlandó GPS vevőt találni a készülékben, de ehhez már adtak ki frissítést. (Nem egyedi hibáról van szó.)Anyhow, good job, csak látszik, hogy belefúltok a gépekbe, mert nagy volt a sietség itt is.
-
zUlU53
tag
Ááá, biztos rosszul látok, végülis csak 3 hete nyüszítek, mint egy hülyegyerek, hogy mikó'mikó'mikó' lesz már teszt.
Persze csak azért, mert akkor nagy szükségem lett volna egy ilyen tesztre, mert nagyon gondolkodtam, de aztán bele az ismeretlenbe vettem 3-at is (nem hobbiból, hanem cégbe, rendelésre, nem fújolni!).
Aztán meg már azért vártam, hogy valóban olyan frankó, mint ahogy én tapasztalom.
Aztán meg azért vártam, mert az egyik "beadta a kulcsot". Egész éjszakás töltés után uszkve 2-3 órát ment saját akkumlátorról, ha beszélt is róla az ember, gyakorlatilag percenként ment le egy százalékot. Mindent százszor átnéztem, semmi futó program, minden (BT-WiFi-GSM) lekapcsolva. Aztán egyre jobban fagyott, lassult, soft reset meg se kottyant neki. Na mielőtt visszaadtam volna szervízre, toltam az arcába egy factory reset-et és lőn, harmadik napja megy ugyanazzal a feltöltéssel, igaz naponta nem sokat nyomogatva, de akkor is, fényévekkel jobb a helyzet. Azért szervízbe elvittem, elmondtam, mi volt a gond, hát ők is csak vakarták a fejüket, aztán lett egy ROM update, ami annyi örvendetes dolgot hozott magával, hogy lényegesebben hangosabb a telefon max hangerőn, mint eddig, az valahogy eredetileg max átlagosnak volt mondható, tökig feltolt hangerővel is.
Jah, gyanítom, hogy az SPB program a bűnös...Semmi mókázás, kifizetett-letöltött változat, de csak ezen az egyen volt.
Nav'N'Go 8 mindhármon feltelepítve, tökéletesen működik.
Azért én már megrendeltem egy 3120mAh-s akksit. Az azért remélem majd roxxx.Bocs a meséért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Háztartási gépek
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest