- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
stophunter2
csendes tag
elkelt
-
stophunter2
csendes tag
válasz
stophunter2 #100 üzenetére
Az enyém sajnos kontakt hibás lett és csak darabosan vesz fel feszültséget. meg kell tőle válnom, pedig nagyon jó kis teló!
akit érdekel csökkentett áron, vagy esetleg alkatrésznek az írjon pm-et. -
spawn21
veterán
Lehet,hogy tényleg meghalt ez a topic? Ugyanaz volna a kérdésem,lehet rá tenni új win-t?
-
t.mobil
csendes tag
Helló !
Úgy nézem meghalt ez a fórum, de ha valaki esetleg mégis olvasná!
Honnan lehet a win mo 6.5 letölteni ehez ! -
stophunter2
csendes tag
Sziasztok!
vásárolt már hozzá valaki autós tartót? milyet érdemes? csak agyári tartja rendesen, vagy más márka típus is stabil autós navigációt tesz lehetővé?
köszi!üdv: SH
-
Zaji
őstag
Hi,
Használ valaki WM6.5-öt? Ha igen, melyik verziót és mik a tapasztalatok?
-
jjc
aktív tag
tudna vki segíteni abban, h miért van az, h a hp614c-men (core player) sokkal rosszabb minőségű a mobil tv, mint egy kis nokia e51-en?
iszonyat pixeles, élvezhetetlen.
köszi -
kid46
aktív tag
üdv. Ha jól láttam máshol is akkor a telefon az teljesen angol? Nem lehet megvásárolni magyar menüsen, vagy lesz egyáltalán hozzá magyarítás?
-
ajarai
csendes tag
Hello!
A következöket kell beálltani és menni fog:
meg is van: MMS Options
Server name:
T-Mobile MMS GPRS
Gateway:
212.51.126.10
Port:8080
Server adress:
http: //mms. t-mobile. hu/ servlets/ mms
Connect via:
T-Mobile MMS GPRS
Sending limit:legnagyobb értékkel is megy, ha nem akkor 100K
A wap:1,2-re kell beálltaniMMS Connectios
Prxy:
212.51.126.2
Vagy bővebben: http://www.pdamania.hu/forum/forum1.php3?topic=25199&order=desc&orderSET=1&y=10&x=180 -
Szabi85
csendes tag
Sziasztok
MMS beállítás proboblémával állok szemben. Van köztetek olyan aki T-s és megszánna egy mms konfig leírással. Most váltottam szolgáltatót a réginél ment minden rendesen.
Köszi
-
xpsyx
tag
-
ajarai
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy ilyen 614C készülékem van. Minden viszonylag jól müködik benne, kivéve MMS és az Outlook szinkronizáció nem megy. Tud erről valaki valamit? T-mobilos a készülék. Ott azt mondták, hogy PAP authentikációt használnak viszont ezt a készülékben sehol sem lehet beálltani. Tud erről valaki valamit?
Köszi előre is
-
Tulajok azért néha írhatnának ide beszámolókat, ill jó és rossz tapasztalatokat. Agyári garis változat már úgy "leolcsósodott" 85k-ra, hogy lassan kezd jó alternatíva lenni ez a készülék
-
jocek13
tag
sziasztok kicsit megszorultam anyegin ezért eladó a kicsikém garis karcmentes +4gb microsdhc kari+HP autóstartó+autóstöltő püben kérnék ajánlatokat 85-re gondoltam irányárban kérem a 60 e-es ajánlgatókat kiméljenek köszi nem éhenhalni akarok csak kicsit kell a mani
-
a000
őstag
válasz
Viktor0610 #82 üzenetére
azt nem mondtam, hogy olvasható
nehezen de lehet látni.
-
-
a000
őstag
szia.nekem ilyen telóm van. kérdezzél és megpróbálok válaszolni.
Közepes fényerőnél nepfényben mondjuk látható. max fényerőn nem próbáltam.De nekem azt szokta csinálni, hogy jön üzenet és nem jelez.de még ki se irja, hogy 1 elolvasatlan üzenet van, csak akkor jelez, amikor belépek a messages-be. fura dolog, nem értem miért van. valaki?
-
nagygab09
csendes tag
Még nincs 614c-m de a tesztekből meg tudom mondani, hogy 77 MB szabad helyed van progifuttatásra. Asszem ez bőven elég mindenre. A kijelzőről kb egy hét múlva tudok nyilatkozni, most fogom leadni a rendelést
-
silentkiller
senior tag
A valódi számbillenytűnek van értelme csak sajnos nem fogsz tudni magyar karakteres sms/mailt irni, csak angol karektereket (akárcsak a P750). Ha ez neked nem probléma...
Én másfél év PDA használat után herótom lett a kijelző pötyögtetésétől stylussal. Sajnos a full-screen keyboard-ok sem jöttek be, úgyhogy átnyargaltam qwerty billentyűzetes wm6-ra... kész megválátás... de előtte azt hittem, hogy az Asus P750-es lesz a megoldás (olyan gombaji vannak, mint a HP-nak), a magyar karakterek hiánya viszont ezt nem tette lehetővé, igy csak egy hétig volt nálam az Asus.
-
xpsyx
tag
Nemrég vettem egy ilyen gépet, és azt vettem észre, hogy az OK gombot megnyomva egyszerűen kilépa Today képernyőre, pedig a funkciónak az <OK/cancel> volt beállítva. Találkozott valaki hasonló problémával?
-
jocek13
tag
nálam 1 hónapja van egy 614 sajna most el kell adnom megszorultam:-)) nekem bejön active syncel csatlakozhatsz pc hez de ha gyorsan akrszkártyára másolni akkor jobb ha külső olvason teszed az sokkal gyorsabb. ha valakit érdekel kicsikém még garis bőven van hozza 4gb microsdhc kartya hp autóstartó autóstöltő és minden tartozék a dobozában igy komplettan 89eft irányárban.
igo 8 gyönyörüen megy rajta egyetlen feladat van a sys fájlba kell beirni 3 sort de ezt már sok helyen leirták innentől kezdve halálpontos és gyors -
Imy
veterán
Pl ha valami file-t (Igo-t, vagy bármit másolok) nem kell hozzá külső kártyaolvasó, felismeri a PC külső meghajtóként? (lehet egyértelmű kérdés, de pontossan érdekelne, mert nem minden eszköz tudja)
-
Imy
veterán
Már 100e alatt lehet kapni, vagyis a hivatalos [HP oldal] ajánlása szerint.
-
silentkiller
senior tag
válasz
Viktor0610 #64 üzenetére
Van, csak az a probléma - bár a qwerty, pötyögős billentyűzet nagyon OK - a PDa elülső részén lévő gombok csak "abc" üzemmódban működnek, azok is csak akkor ha felrakod a LEng magyarítást, amelyben van egy LEng AWC programocska. Csak azzal tudod előcsalogatni az elülső oldalon lévő gombok karaktereit, különben csak "123"-at ír. Ennek a programnak a kódjait próbálmat megnyitni, de a *.map kiterjesztéssel sokat nem értem...
-
válasz
silentkiller #63 üzenetére
Nekem az egyes billentyűkkel bevihető betűket és azok sorrendjét a Windows könyvtárban lévő sym.0409.txt fájl tartalmazza. Ennek módosításával felhasználóbarátabbá lehet tenni a szövegbevitelt. Nektek nincs ilyen sem?
-
silentkiller
senior tag
válasz
Viktor0610 #62 üzenetére
Az "ott" úgy van csak itt ennél a két gépnél (Asus P750 és HP 614c) a keypad a mobiltelefonok világában bevett "2ABC" alapon van, tehát az a "2"-es gomb lenyomásával (lehetne) előcsalogatni az "á" betűt sms íráskor. Most sajnos csak "a" betűt lehet LEng AWC-vel. Nincs más megoldás, azt hittem, azóta már megoldották ezt a problémát... ugyanis "utalok ekezetek nelkul uzenetet irni, magyar vagyok, magyar betukkel akarok irni"
-
válasz
silentkiller #61 üzenetére
A HTC-gépeken az Fn+Szóköz kombinációval lehet előhozni az ékezet nélküli betű bevitelét követően.
Ez itt nem megoldható? -
silentkiller
senior tag
Gondolom itt sem oldották még meg a magyar ékezetes betűk írását a keypad-al, egy-egy sms-nél? A P750-nél ez a baj, LEng magyarítással is csak "síma" betűket lehet vele bepötyögni a keypad-al
-
a000
őstag
sziasztok.
Nekem ilyen gépem van, leírom a tapasztalatom.
A hanggal nincs gond, kristálytiszta.
Igo tökéletesen, akadásmentesen fut rajta, fullra feltolva, domborzattal, házakkal.
Szerintem nem nagy a mérete, és nem is nehéz, hamar meg lehet szokni. A touch wheel nekem nagyon tetszik, nagyon jól lehet kezelni.Minden program szépen fut rajta. most vettem bele egy 8gb-os sdhc kártyát, tökéletesen kezeli. -
Greg.
csendes tag
Ma voltam egy boltban, ahol megnézegettem; hát tényleg elég nagy és nehéz is (a TC-hez képest pláne). De valamiért mégis tetszett.
Az eladó nagyon a HP ellen, a HTC mellett kampányolt. Azt mondta, hogy a HP-re 1 év garancia van (a TC-re 2 év), de elég rossz is a szervíztámogatásuk. Ráadásul még hozzátette, hogy még nem is fut rajta az IGO8.
Ami azért furcsa, mert látom, hogy külföldön IGO8-cal is árulják a 614c-t.
-
Imy
veterán
válasz
Viktor0610 #55 üzenetére
Hogy elég gyenge a grafikája, tesztben úgy tünt, az Igo azért szebb.
-
Imy:
"Néztem, de a térképsoftvare kicsit 'hervadt'-nak tűnik."
Ez alat mit értesz? A processzora simán jó kell legyen erre a feladatra sebességben...Greg.:
A HP hangminőségével nincs személyes tapasztalatom, csak a PDA-részét próbáltam, hívást nem.
Az iGO-ról neked is azt tudom írni, mint Imynek. A gép kellően gyors az iGO8 futtatásához -nem fog akadni, lassulni.
Garancia tekintetében az egy év gyártói az általános. Szerintem elég régóta jelen van ahhoz, hogy ha emellett döntenél, ne kelljen várnod a megvételével. (Max. az árcsökkenés miatt.) -
Imy
veterán
válasz
Viktor0610 #50 üzenetére
Néztem, de a térképsoftvare kicsit 'hervadt'-nak tűnik.
-
Greg.
csendes tag
válasz
Viktor0610 #52 üzenetére
Tehát a telefonos résznél a hang kristálytiszta és kellően hangos?
Nem lenne baj, ha nem 1 monstrumot kellene cipelnem, ami még a zsebemet is lehúzza (de ha a 614c gyorsabb, mint a HTC-k...)... Bár nekem a tesztből az jött le, hogy nem gyorsabb, mint a Touch Cruise, csak stabilabb a gps része.Másrészt IGO8-at szeretnék futtatni rajta és szeretném, ha tökéletesen (folyamatosan és nem akadozva) futna!
Nem tudod véletlenül, hogy hány év garanciát adnak rájuk hivatalosan?
Esetleg van valami ezen érvek alapján, amire még érdemes lenne egy kicsit várni? -
-
Greg.
csendes tag
válasz
Viktor0610 #50 üzenetére
Hello!
Neked talán már volt a HTC Touch Cruise is a kezedben... Szóval az lenne a kérdésem, hogy te melyik készüléket ajánlanád; ezt a 614c-t vagy esetleg valamelyik HTC-t? Engem elsősorban a telefon és a gps rész érdekel. De ezek tényleg legyenek a hibátlanok!!
-
-
Imy
veterán
válasz
Viktor0610 #48 üzenetére
Értem.
És sima hagyományos GPS (Sirfstar III) van benne? -
-
Imy
veterán
válasz
Viktor0610 #45 üzenetére
De az [A-GPS]-t magyarországon elérhető, illetve nem fizetős a szolgáltatás, vagyis nem generál hálózati forgalmat?
90-ért találtam Nokiát, 102-ért pedig HP-t.
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #45 üzenetére
Meglátjuk még.
-
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #43 üzenetére
Épp te mondtad, hogy a telefonálási hangminőség és a térerő-érzékenység nem a legjobb még. Nekem nem lenne mellette más telefon.
Olcsóbb, 2 kemény ezressel
, már ha a hivatalos helyeket nézzük. SufniGSM-es árakkal az E71 biztosan olcsóbb.
-
-
Atlantis
veterán
Hja...Még nem tudom, ezt vegyem-e, avagy a E71-est. Előny, hátrány mindkét oldalon van.
-
Imy
veterán
válasz
Viktor0610 #40 üzenetére
Akkor passzív tartó.
-
-
Imy
veterán
válasz
Viktor0610 #36 üzenetére
Ha használja navigálásra, akkor nem hátrány, sőt elöny az aktív tartó.
-
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #34 üzenetére
Ennyi? Nem jobb egy sima tartó és külön egy töltő?
-
-
Atlantis
veterán
Hadd kérdezzek egy tömény OFF-ot
:: mitől lesz egy autós tartó aktív? Érdemes rá költeni, vagy elég a sima?
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #31 üzenetére
Kösz, ez a gyári HP egész jól néz ki. Mondjuk nem értem, miért nem lehet a hátoldaláról is képet feltenni...
Az ugyanolyan fontos.
-
Atlantis
veterán
Kapható esetleg ehhez olyan jó minőségű fekvő tok, ami csíptethető és övre is fűzhető?
-
Imy
veterán
Nagy a pangás
-
sztikac
őstag
A SirfStar III az egy GPS chipset ([link]). Az aGPS az assisted GPS rövidítése, annyit jelent hogy a mobilszolgáltató hálózata segítségével hamarabb pozicionál ([link]).
A HP-ben lévő GPS-ről:
A HP iPAQ 614c-ben úgynevezett SUPL based AGPS van (Secure User Plane Location). Ez eltérően működik az eddig megszokott Predicted Orbit AGPS rendszerektől, működéséhez a mobilszolgáltató által működtetett ún. SUPL szerverekre lenne szükség. Ekkor a chip képes volna azonnali és aktuális Ephemeris adatokat kinyerni a hálózatból. Ilyen szerevereket jelenleg egyik hazai Mobilszolgáltató sem üzemeltet, ezért tapasztaljuk a lassabb felismerési időt.idézet innen
-
utomi
senior tag
Mint HP 614c tulaj semmi rosszat nem tudok róla mondani. Pont mostan értem haza Greekiából és úgy váltogatta a hálózatokat ahogyan kell. Semmi baj nincsen vele. Az akkuidő átlagos PPC-s szint se több se kevesebb. Én speciel a sebességével is nagyon megvagyok elégedve, arról nem is beszélve, hogy az aGPS mennyivel jobb mint a túl dimenzionált SSIII.
-
Egy pici sietséget véltem felfedezni a cikkben, főleg a GPS résznél, merthogy ebbe végre nem egy SirfStar III. dolgozik. Azért írtam csak, hogy végre, merthogy van összehasonlítási alapunk ezzel az elterjedt chippel. Igaz egy kicsit lassabban fűt fel, mint a Sirf-es Mio 710c-m, de olyan szinten atomstabilan fogja a jelet, hogy az már döbbenet. Aluljárókban-alagutakban, minusz szintes parkolóházakban, ahol a Mio már rég kimúlt, ezen olyan jel van, mintha a Gellért hegy tetején lennék szikrázóan tiszta égbolt alatt.
Arról nem is beszélve, hogy alapjáraton nem hajlandó kommunikálni a gyári Nav'N'Go kártyáról telepített Igo-val, csak egy kis trükközés árán hajlandó GPS vevőt találni a készülékben, de ehhez már adtak ki frissítést. (Nem egyedi hibáról van szó.)Anyhow, good job, csak látszik, hogy belefúltok a gépekbe, mert nagy volt a sietség itt is.
-
ZoZa™
senior tag
Jó teszt, végre nevettem egy nagyot
-
Ááá, biztos rosszul látok, végülis csak 3 hete nyüszítek, mint egy hülyegyerek, hogy mikó'mikó'mikó' lesz már teszt.
Persze csak azért, mert akkor nagy szükségem lett volna egy ilyen tesztre, mert nagyon gondolkodtam, de aztán bele az ismeretlenbe vettem 3-at is (nem hobbiból, hanem cégbe, rendelésre, nem fújolni!).
Aztán meg már azért vártam, hogy valóban olyan frankó, mint ahogy én tapasztalom.
Aztán meg azért vártam, mert az egyik "beadta a kulcsot". Egész éjszakás töltés után uszkve 2-3 órát ment saját akkumlátorról, ha beszélt is róla az ember, gyakorlatilag percenként ment le egy százalékot. Mindent százszor átnéztem, semmi futó program, minden (BT-WiFi-GSM) lekapcsolva. Aztán egyre jobban fagyott, lassult, soft reset meg se kottyant neki. Na mielőtt visszaadtam volna szervízre, toltam az arcába egy factory reset-et és lőn, harmadik napja megy ugyanazzal a feltöltéssel, igaz naponta nem sokat nyomogatva, de akkor is, fényévekkel jobb a helyzet. Azért szervízbe elvittem, elmondtam, mi volt a gond, hát ők is csak vakarták a fejüket, aztán lett egy ROM update, ami annyi örvendetes dolgot hozott magával, hogy lényegesebben hangosabb a telefon max hangerőn, mint eddig, az valahogy eredetileg max átlagosnak volt mondható, tökig feltolt hangerővel is.
Jah, gyanítom, hogy az SPB program a bűnös...Semmi mókázás, kifizetett-letöltött változat, de csak ezen az egyen volt.
Nav'N'Go 8 mindhármon feltelepítve, tökéletesen működik.
Azért én már megrendeltem egy 3120mAh-s akksit. Az azért remélem majd roxxx.Bocs a meséért.
-
Imy
veterán
Szerintem amik a gyengeségei:
-Kamera (szerintem nem nagy szám, de ha valaki fényképezni akar vegyen fényképezőgépet)
-Akkumulátor, az embernél legyen mindig egy autós töltő is -
copin
őstag
oalex:
"Komoly hibáji vannak: pl. nem jól váltogatja a hálozatott, 3G és Edge között és ilyenkor az a baj, hogy a telefon sem fog müködni, de ezt csak akkor veszed észer ha telefonálni akarsz, magyarul a bejövő hivásokrol nem is tudsz (csak amikor már késő)."
Persze lehet hogy már javították/javítják.
-
Imy
veterán
Jó lenne, ha a véleménye itt olvasható lenne....
Én ismerek egy embert, akinek már több hónapja megvan, ő ki is használja rendessen, és kérdeztük a munkatársammal, amikor kinéztük, és jó véleménnyel van róla! Azt monta semmi gondja nem volt vele....Főleg amennyiért hozzájutunk, mint HP-s dolgozó....
+[ITT] sem írnak róla semmi rosszat!
-
copin
őstag
Kérdezd Őt! Én is tőle tudom, amit tudok.
-
Imy
veterán
Én méár egy hete szemezek vele, s meg is rendelem, jó lehet, élőben is korrekt cucc!
-
sgery
őstag
Ja, tényleg nem rossz.
Viszont mivel folyton azt irták, hogy hüdeolcsó én 110nél olcsóbbnak gondoltam, olyan 90körül... Szerintem 110ért pont jó -
Stanley-B.
őstag
Jó kis gép, meg kell hagyni
-
John Fowler
tag
"kényelmesen használható, de két gond azért van vele kapcsolatban talán az: egyrészt az OK gomb a bal alsó részre került"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest