- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
A valódi számbillenytűnek van értelme csak sajnos nem fogsz tudni magyar karakteres sms/mailt irni, csak angol karektereket (akárcsak a P750). Ha ez neked nem probléma...
Én másfél év PDA használat után herótom lett a kijelző pötyögtetésétől stylussal. Sajnos a full-screen keyboard-ok sem jöttek be, úgyhogy átnyargaltam qwerty billentyűzetes wm6-ra... kész megválátás... de előtte azt hittem, hogy az Asus P750-es lesz a megoldás (olyan gombaji vannak, mint a HP-nak), a magyar karakterek hiánya viszont ezt nem tette lehetővé, igy csak egy hétig volt nálam az Asus.
-
silentkiller
senior tag
válasz
Viktor0610 #64 üzenetére
Van, csak az a probléma - bár a qwerty, pötyögős billentyűzet nagyon OK - a PDa elülső részén lévő gombok csak "abc" üzemmódban működnek, azok is csak akkor ha felrakod a LEng magyarítást, amelyben van egy LEng AWC programocska. Csak azzal tudod előcsalogatni az elülső oldalon lévő gombok karaktereit, különben csak "123"-at ír. Ennek a programnak a kódjait próbálmat megnyitni, de a *.map kiterjesztéssel sokat nem értem...
-
silentkiller
senior tag
válasz
Viktor0610 #62 üzenetére
Az "ott" úgy van csak itt ennél a két gépnél (Asus P750 és HP 614c) a keypad a mobiltelefonok világában bevett "2ABC" alapon van, tehát az a "2"-es gomb lenyomásával (lehetne) előcsalogatni az "á" betűt sms íráskor. Most sajnos csak "a" betűt lehet LEng AWC-vel. Nincs más megoldás, azt hittem, azóta már megoldották ezt a problémát... ugyanis "utalok ekezetek nelkul uzenetet irni, magyar vagyok, magyar betukkel akarok irni"
-
silentkiller
senior tag
Gondolom itt sem oldották még meg a magyar ékezetes betűk írását a keypad-al, egy-egy sms-nél? A P750-nél ez a baj, LEng magyarítással is csak "síma" betűket lehet vele bepötyögni a keypad-al
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hobby elektronika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest