- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
a000
őstag
válasz
Viktor0610 #82 üzenetére
azt nem mondtam, hogy olvasható
nehezen de lehet látni.
-
silentkiller
senior tag
válasz
Viktor0610 #64 üzenetére
Van, csak az a probléma - bár a qwerty, pötyögős billentyűzet nagyon OK - a PDa elülső részén lévő gombok csak "abc" üzemmódban működnek, azok is csak akkor ha felrakod a LEng magyarítást, amelyben van egy LEng AWC programocska. Csak azzal tudod előcsalogatni az elülső oldalon lévő gombok karaktereit, különben csak "123"-at ír. Ennek a programnak a kódjait próbálmat megnyitni, de a *.map kiterjesztéssel sokat nem értem...
-
silentkiller
senior tag
válasz
Viktor0610 #62 üzenetére
Az "ott" úgy van csak itt ennél a két gépnél (Asus P750 és HP 614c) a keypad a mobiltelefonok világában bevett "2ABC" alapon van, tehát az a "2"-es gomb lenyomásával (lehetne) előcsalogatni az "á" betűt sms íráskor. Most sajnos csak "a" betűt lehet LEng AWC-vel. Nincs más megoldás, azt hittem, azóta már megoldották ezt a problémát... ugyanis "utalok ekezetek nelkul uzenetet irni, magyar vagyok, magyar betukkel akarok irni"
-
Imy
veterán
válasz
Viktor0610 #55 üzenetére
Hogy elég gyenge a grafikája, tesztben úgy tünt, az Igo azért szebb.
-
Imy
veterán
válasz
Viktor0610 #50 üzenetére
Néztem, de a térképsoftvare kicsit 'hervadt'-nak tűnik.
-
Greg.
csendes tag
válasz
Viktor0610 #52 üzenetére
Tehát a telefonos résznél a hang kristálytiszta és kellően hangos?
Nem lenne baj, ha nem 1 monstrumot kellene cipelnem, ami még a zsebemet is lehúzza (de ha a 614c gyorsabb, mint a HTC-k...)... Bár nekem a tesztből az jött le, hogy nem gyorsabb, mint a Touch Cruise, csak stabilabb a gps része.Másrészt IGO8-at szeretnék futtatni rajta és szeretném, ha tökéletesen (folyamatosan és nem akadozva) futna!
Nem tudod véletlenül, hogy hány év garanciát adnak rájuk hivatalosan?
Esetleg van valami ezen érvek alapján, amire még érdemes lenne egy kicsit várni? -
Greg.
csendes tag
válasz
Viktor0610 #50 üzenetére
Hello!
Neked talán már volt a HTC Touch Cruise is a kezedben... Szóval az lenne a kérdésem, hogy te melyik készüléket ajánlanád; ezt a 614c-t vagy esetleg valamelyik HTC-t? Engem elsősorban a telefon és a gps rész érdekel. De ezek tényleg legyenek a hibátlanok!!
-
Imy
veterán
válasz
Viktor0610 #48 üzenetére
Értem.
És sima hagyományos GPS (Sirfstar III) van benne? -
Imy
veterán
válasz
Viktor0610 #45 üzenetére
De az [A-GPS]-t magyarországon elérhető, illetve nem fizetős a szolgáltatás, vagyis nem generál hálózati forgalmat?
90-ért találtam Nokiát, 102-ért pedig HP-t.
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #45 üzenetére
Meglátjuk még.
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #43 üzenetére
Épp te mondtad, hogy a telefonálási hangminőség és a térerő-érzékenység nem a legjobb még. Nekem nem lenne mellette más telefon.
Olcsóbb, 2 kemény ezressel
, már ha a hivatalos helyeket nézzük. SufniGSM-es árakkal az E71 biztosan olcsóbb.
-
Imy
veterán
válasz
Viktor0610 #40 üzenetére
Akkor passzív tartó.
-
Imy
veterán
válasz
Viktor0610 #36 üzenetére
Ha használja navigálásra, akkor nem hátrány, sőt elöny az aktív tartó.
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #34 üzenetére
Ennyi? Nem jobb egy sima tartó és külön egy töltő?
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #31 üzenetére
Kösz, ez a gyári HP egész jól néz ki. Mondjuk nem értem, miért nem lehet a hátoldaláról is képet feltenni...
Az ugyanolyan fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest