- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Na látod veled valóban kár vitatkozni HP fóbiád van, amit most rajtam töltesz ki. Visszaolvastál, nem, ehelyett engem "jellemzel", ami szerinted "helyes"...
Amúgy ne személyeskedj már légyszi, nagyon sajnálom hogy ilyen szinten kell megnyilvánulnod, hogy más pénztárcájában turkálsz, ahelyett, hogy visszaolvasnál. Na látod, ez nincs itt. De komolyan nem is hiányzik a Te irígységed, a szomorú, hogy nem vagy egyedül.Hol olvastad, hogy a cikket, a cikkírót, vagy eleve amiket írtál ém mondtam volna? De komolyan? A Cikk korrekt, sőt teljesen igaz is.
Ki is érvel szakmaitlan dolgokkal?
Na hagyjuk már. Ott Angliában, ahol nagyon okos vagy és jól dolgozol, és ezzel nagyon sok pénzed van, hogy értelmetlenül drága dolgokat vegyél, csináld csak. Egyszer nem mondtam, hogy ne tedd. Csak ne gyere ide fikázni és észt osztani. Nyilván a cikk írója is hülyegyerek, meg mindenki más is, aki amúgy nem a HP-t szidta, hanem a platformot, de te nem bírtad ki, hogy a kis háziistenségedet bántsa valaki, ugye? Na és most már vita. Csak felesleges.
(#94) Ati1979:
Igen negyed millát ez nem éri meg, nekem is ez a véleményem. Amit már előzőleg emlegedtünk 140 - 150k a reális ára....
-
hallador
addikt
Nem olvass már vissza egy picit... Hogy mit írtam, vagy csak írtál valamit...
Pont én írtam, hogy nagyon nem éri meg az árát, meg hogy nem egy jól sikerült darab, ez kimaradt...Utánanéztem, csak sajnos szar volt a cikk, elhitette, hogy azért megy, attól mert Atom.
Persze a cikk volt rossz, mert úgye átolvastál 4 - 5 szakmai cikket, mielőtt megvetted... Sztem szakmaisságról ne nagyon beszéljünk itt...
A HP-s fiúkhoz meg csak annyit, hogy a múltkori találkozásunk alkalmával azt gondoltam, komolyan érvelsz, de most, hogy MINDEN HP terméket istenítesz, már látom, hogy a rajongói klub tagja vagy, ami persze nem baj, csak nem túl szakmai.
Hmmmm olvass vissza egy picit....
Az ellenvéleményeket meg leginkább te viseled rosszul, miközben a magyarokat értékeled, miközben jól leléptél innen.
Gondolom ez most a fekete bárány kategóriája, Leléptem, miért téged odakötöztek, na erről beszéltem...
De nem akarok új vitát kezdeni (mert értelmetlen).
Akkor miért nyitottál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest