Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Erre a "drágább a matt előállítása" dologra tudsz bármilyen bizonyítékot mutatni az állításon kívül? (privátban is jöhet, ha nem publikus). Nem kötekedésből kérdezem, tényleg NAGYON érdelek, mert rengeteg helyen kérdeztem már, de a "fényesen nagyobb kontraszt hozható" dolgon kívül eddig mást nem nagyon hallottam érvnek, sőt volt ahol (BenQ HQ-n, Tajvanon) azt mondták (persze, mondani akármit lehet), hogy hasonló árban van a kettő.
-
rudi
nagyúr
Egyrészt teljesen hidegen hagy minket, hogy a gyártó hová próbálja betenni a gépét, másrészt az igazi biznisz klassz ultra a HP-nél az EliteBook Folio lesz, harmadrészt egy konzumer Zenbook Prime vagy vékony XPS bizony van olyan jól és igényesen és tartósan összerakva, mint a Spectre XT, és nem egy paraméterükben (nálam az Asus összhatásban is) rávernek a HP egyébként nagyon jó gépére.
-
Alchemist
addikt
Jogos, amiket írsz... nekem az az érzésem, hogy pusztán a laposságot és a csökkentett súlyt - az általános kivitel és beltartalom ellenére - elég vaskos árcédulával akarják eladni. Holott hasonló árban vagy némi ráfizetéssel ennél határozottan jobb minőséget lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest