- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Az új van benne már jó ideje, az öcsém úgy 2 hónapja vette alap mobilnettel. Tavaszra biztosan jelentősen esik az ára (én március magasságában 4000-es nettel 140-ért vettem a régi 9-est X3A), de már most se rossz vétel. Szerintem állat lett a 9X3C, pedig nem nagyon csípem a Samsungot. Mindenben nagyot léptek előre, ahol az A kicsit gyengécske volt. Egyedül a nem bővíthető RAM visszalépés, de Ultrabookban nagyon ritka igény lehet a 4-6 GB-nál több memória.
-
hallador
addikt
Beszélgettem a Lenovo egyik mérnökével (kb 2 éve), és elmondta, hogy jóval kevesebb panelt állítanak elő igazán matt kijelzővel. Ezeket most ne nevezzük mattnak, mikor TrueLife-ra, meg a BrightView-ra rátesznek egy fóliát.
Klasszikus Matte kijelző állítása szerint azért drágább, mert kb 20 % (volt 2 éve) ezen panelek előállításának aránya. Ma meg már kevesebb. Valamint erről tartott egy előadást, hogy igazából a panel minősége számít, nem pedig az, hogy matt vagy fényes. Persze a matt szerintem is jobb megoldás. Elhiszem neki.(#42) Jim Tonic:
Gyanítom ez azért lehet, mert Te mint végfelhasználó (Nagyker, szerviz, stb) ugyanannyiért kapod meg a gyártól, vendortól, kereskedőháztól, gyári raktárból....., De az előállítási költség az nem egészen ugyanaz...
-
hallador
addikt
Ezt majd az idő eldönti. Tudod az Acer sok olyan gépet adott ki az elmúlt 5 évben amire ráírták, hogy Business, (Extensa) aztán 3 év múlva az Extensa modellek kávája maguktól tört el, pláne ha hordoztad, de a "legendás" Acer TravelMate 649x, 659x, is odajutott, hogy gateway nével kiárverezték féláron.
Ha valamire ráírja a HP, a Lenovo, vagy a Fujitsu, Dell hogy SMB akkor az azt szokta jelenteni, hogy bírja a munkát is. Az hogy titeket mi hagy hidegen az egy dolog, az pedig, hogy az adott termék mennyire tartós, az pedig baromira az idő dönti el. Na igen még most új, de mi lesz 2 év múlva? Vagy úgy is mindegy, mert majd vesz másikat a Consumer?
Az Acer bármennyire szép, meg az Asus nem hiszek benne, hogy működni fog akkor mikor a HP-n vagy egy Fujitsu u772, u572, u552-n még vígan gépelnek majd.
Amúgy azért az, hogy Business class sokmindent jelent, az csak egy dolog, hogy az Acer/ASUS képtelen olcsóbb SMB notebookot gyártani, meg az is tény, hogy a HP/DEL/LENOVO/FUJITSU meg igen.
Mondok pár példát: HP nx 61xx, 63xx, 74xx stb, HP ProBook 4xxx, 5xxx, Dell Vostro 15xx, 17xx, Fujitsu az elmúlt 2 évben bizonyított, Lenovo is egészen feljött az adge-vel. Amik nem ultra book-ok de ott volt az SMB pozicionálás.
Meg nem is azt jelenti, hogy nem voltak bakik ezekben a gépekben, csak éppen a nagy részül még vígan üzemel, az adott kor Acereiből mennyi is megy? Biztosan sok, csak éppen az arányok kicsit eltérnek, nem az Acer/Asus páros javára...Erre gondoltam, meg arra, hogy az Acer/ASUS valóban képtelen business notebookot gyártani 200 000 Ft alatt.
Engem viszont érdekel, és sajnos ez nem nagyon szerepel egyik Taiwani gyártó honlapján sem nem véletlenül:
Ideal For
SMB professionals who travel extensively and want a super thin and light notebook with an attractive ID that’s equipped for business.Csak magánvélemény
No offense
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest