Hirdetés
- Apple Watch
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atom_Anti
senior tag
A recsegő burkolat nagyon durva, de remélhetőleg nem jellemző mindre. Amúgy meg ajánlatos rögtön szétkapni az új gépet megérkezéskor, és e hibákat orvosolhatjuk. Plusz újrapasztázni a procit, GPU-t, egyéb észrevett szerelési hibákat. Sajnos a gyárban alkalmazott mexikói munkások inkább teljesítményre mint minőségre dolgoznak.
-
Atom_Anti
senior tag
Ajaj, akkor lehet sietek venni 15colost míg ki nem szedik a forgalomból. Bár az meg lehet már túl nagy
.moonman:
Amúgy megnéztem a videókat és semmilyen komoly problémát nem láttam vele, leszámítva amelyiknél lehetett kattogtatni a palm rest-et. Az pedig hogy zúg a processzor nem a HP hibája hanem az Intelé. Az itteni leírás is teljesen pozitív hangulatú volt, szóval biztosan nagyon jó kis gép. Lehet még megvárom az AMD Fusionosokat és akkor a processzor zúgás is elmarad
. -
Atom_Anti
senior tag
Gondolom a 15 colosban azért nincsen optikai meghajtó, mert a második merevlemez helye elveszi azt. Viszont a 14 colos esetén visszalépésnek tartom a beépített optikai meghajtó feltünését, manapság már semmire nem kellenek, pendriveok átvették szerepük.
Kérdésem az hogy a 14colos esetén lehet-e az optikai meghajtó helyére merevlemezt tenni, úgy mint a Dell Latitude-k esetén? Leggyorsabb féle 40GB SSD-t bootmeghajtóként alkalmaznám és egy csendes 500+GB 5400RPM-t tennék adattárolásra. Így működhet a kis Envy 14? -
Atom_Anti
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Értem, akkor az 1366x768 felbontásra értheted, ami nekem sem tetszik. +200 USD ellenében viszont van hozzá 1600x900 as is.
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ne vágom, mi gond van a kijelző felbontásával?
-
Atom_Anti
senior tag
Örültem hogy bemutatod-e gépet, mert én is ilyet fogok venni amint visszatérek Amiba. Csak azt nem tudom eldönteni hogy 14 vagy 15 colos legyen
. A kisebb gépeket szeretem, de a 15 colosnak csábító a hd5830as videokártyája, valamint hogy dupla merevlemezes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Apple Watch
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Mindegy majd várok és hátha változik
.
.
.