- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért ha valakitől ne adj Isten segítséget kell kérni, és megmutatni a laptopon (Te ülsz a segítő áll fölötted), akkor vagy Te nem látod mi van a képernyőn, vagy aki segít... Nem tudom kinél hogy van, de nálunk meglehetősen sokszor előfordul ez
Innentől fogva semmilyen TN panel nem megfelelő munkára
Nem tudom, mert még més nem említette, de magam részéről, amit csak lehet billentyűzettel oldok meg és csak akkor nyúlok a touchpad vagy az egér felé, ha feltétlen szükséges. Ehhez képest a kurzor vezérlő gombok okádékok
-
fattyu
veterán
biztos én dolgozok hülye helyen de itt a felhasználóknál nyitva van explorer chrome excel acrobat meg 2-3 ablak as400, nonstop network drájvok használata megmégami. erre az i5-3880m 4-8 giga rammal is véleményes és sok a panasz hogy kevéske.
nálam is az van és megértem. szivem szerint asztalim lenne teljes értékű procival, csak ügyelet ellátás miatt cígölhető kell.
-
ronroli
tag
"az elég világos fekete miatt viszont csak 400:1 körüli kontrasztarányt kaptunk, amivel erős napfényben használhatatlannak bizonyult a monitor, és erős lámpafénynél is gondjaink voltak a megjelenítéssel. Betekintési szögek területén sem tapasztaltunk túl sok jót, a vízszintes tengely mentén még rendben voltak a dolgok, de függőleges elmozdulásra szinte azonnal színtorzulással reagáltak a színek."
Nekem ennyi elég, szerintem ez így gagyi. Tény, nem láttam élőben a tesztet, de a problémát ismerem.
Engem a felbontás nem érdekel (768 elég), de a használhatóság igen. Nagyon jó dolog a gép mellett állva úgy vezérelni, hogy lépkedni-dülöngélni kell a normális képhez.
A fénycsövek tükröződése egy üzleti gépen? Persze ha tényleg nem lehet kinyitni telilapra, akkor ez nem lesz probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest