- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
Ice&Lime #165 üzenetére
dokkolónak gyenge kifogás az...
ez dokkolóés még ettől se vagyok boldog hogy egy coax audio outot mér nem bír a dell tenni a dokkolóira.
-
-
anjani182
őstag
válasz
Ice&Lime #102 üzenetére
2 szintben állítható, illetve kikapcsolható. Így este szerintem rohadt jó, egyáltalán nem zavarja a szemet még a legerősebb üzemmódban sem. Véleményem szerint nem tudja ezt a fícsört helyettesíteni semmilyen fény forrás, se kislámpa, se villanykörte stb.
Én úgy érzem, ha 1x megtapasztalod, nem veszel többé olyat amibe nincs!
-
anjani182
őstag
Számomra haszontalan....
Próbáltam eladni így a gépet ph!-n, mert zsír új végül is, burkolat cserét is kapott. De nem kellett senkinek. Hiába egyedi a konfig az érintő miatt! Simán odaadtam volna a legolcsóbb 840 árába (amennyiért én vettem) és SSD- is van benne!
Így megmaradt, néha jó vele villantani
MOD: én most csöppentem bele, elhiszem hogy jók a 8470-ek és még kapható is, de nem akartam nagy kocka batár gépet! viszont akartam bill. világítást! Így más nem is jött szóba HP-n belül...
-
anjani182
őstag
És az milyen már, hogy kaptam bele ingyé' érintő LCD-t amit nem is lehet kapni itthon, ahogy rudi is megírta? Na, melyik cégnek van ilyen supportja, hogy még kártalanít is?!
Lehet fikázni a HP-t, de akinek kicsi és jó anyagminőségű gép kell, jó supportal, nagy akku idővel, annak ez jó választás! A SMART card reader sem hátrány, aki e-bankol...nem kell 4-5 SMS-t küldetni ha indítasz pár utalást...
-
-
rudi
nagyúr
Igen, igazából ez a gép baja, ahogy a cikkben is írtam. OK, hogy aránylag jó gép papíron, meg azért egyben is van (már amennyire a vékony gépek egyben tudnak lenni), de a főnök gépe ne nézzen ki úgy, mint a titkárnő harmadannyiba kerülő ProBook 430-a (ami egyébként minőségben szerintem gigászi visszalépés a 4330 után)...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest