- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bambano
titán
"Jah, csak végignyomtam már jó pár millió euró feletti projektet az elmúlt ~10 évben": látod, ez a flame hivatalos definíciója. Amikor a szakmai érvelést azzal akarod pótolni, hogy te ki vagy és neked mekkora. egyébként örülök, hogy ilyen kis projekteken gyakoroltál, így van még hová fejlődnöd.
-
fordfairlane
veterán
Srácok, egyébként nem baj, hogy nem hallottatok még ezekről. Csak akkor nem kellene beeleugatni olyanba, amihez nem értetek.
Veled ellentétben, aki már sok PDF-et olvasott erről, és ha kell, képes végig bullshitelni egy teljes előadást.
Egyébként pedig nem vagy abban a helyzetben, hogy megszabd, ki mibe "ugat bele", viszont a bécsikapu méretű arcodból jó lenne, ha visszavennél.
-
bambano
titán
nyugodj meg, hallottunk ezekről. de olyanról is hallottunk, amit te nem akarsz elfogadni, mikor minden, amiről szerinted nem hallottunk, csődöt mond.
meg olyanról is hallottunk, amikor valamelyik főnök úgy érzi, hogy neki alapos indoka van belepofázni a menetrendbe, amitől végül felborul minden.
szerk: "Csak akkor nem kellene beeleugatni olyanba, amihez nem értetek.": szeretnéd ezt a stílust visszakapni?
-
bambano
titán
te most ezzel a mellébeszéléssel meg melldöngetéssel azt akarod mondani, hogy éles nagyvállalati rendszer nem hétfőn reggel frissít, hanem távmenedzsmentből bekapcsolják vasárnap éjjel a gépeket és akkor frissítik.
de ezzel csak annyit mondtál, hogy a rendszer nem hétfőn 10 órára fossa össze magát, hanem vasárnap éjjel. nem érdemi különbség.
én pl. láttam nagyvállalati rendszerben olyan szoftvert, ahol az utolsó számjegyig minden szofver verziója szerződésben leírt volt. a videodrivertől kezdve a service pack buildjéig minden. ha ebbe beleköp a frissítés és ezért ugrik a garancia, akkor azért igen komoly, nagy összegű perek indulnak.
-
vlevi
nagyúr
Szerintem te nem láttál még ámítógépet. Én láttam. Itt ülök előtte
Nem arról van szó, hogy frissítéseket telepít, hanem arról, ha valami olyan alapvető dolgot változtatnak meg, ami nagyon beleszól a rendszer működésébe. Ha például a Win8-ról 8.1-re átállást is így oldották volna meg, akkor nagyon sok gép azonnal elvérzett volna azon, hogy a 8.1-esnek az új CPU követelményei, vagy a kötelezően digitálisan aláírandó driverek miatt egyikmásik gép nem hajlandó működni.
Érdemes beleolvasni a Win10 fórumba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Assetto Corsa Competizione
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest