Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Jah, csak végignyomtam már jó pár millió euró feletti projektet az elmúlt ~10 évben": látod, ez a flame hivatalos definíciója. Amikor a szakmai érvelést azzal akarod pótolni, hogy te ki vagy és neked mekkora. egyébként örülök, hogy ilyen kis projekteken gyakoroltál, így van még hová fejlődnöd.
-
bambano
titán
nyugodj meg, hallottunk ezekről. de olyanról is hallottunk, amit te nem akarsz elfogadni, mikor minden, amiről szerinted nem hallottunk, csődöt mond.
meg olyanról is hallottunk, amikor valamelyik főnök úgy érzi, hogy neki alapos indoka van belepofázni a menetrendbe, amitől végül felborul minden.
szerk: "Csak akkor nem kellene beeleugatni olyanba, amihez nem értetek.": szeretnéd ezt a stílust visszakapni?
-
bambano
titán
te most ezzel a mellébeszéléssel meg melldöngetéssel azt akarod mondani, hogy éles nagyvállalati rendszer nem hétfőn reggel frissít, hanem távmenedzsmentből bekapcsolják vasárnap éjjel a gépeket és akkor frissítik.
de ezzel csak annyit mondtál, hogy a rendszer nem hétfőn 10 órára fossa össze magát, hanem vasárnap éjjel. nem érdemi különbség.
én pl. láttam nagyvállalati rendszerben olyan szoftvert, ahol az utolsó számjegyig minden szofver verziója szerződésben leírt volt. a videodrivertől kezdve a service pack buildjéig minden. ha ebbe beleköp a frissítés és ezért ugrik a garancia, akkor azért igen komoly, nagy összegű perek indulnak.
-
bambano
titán
oké, hogy átvették a linuxos rolling disztró módszert. de ebben hogy fogják megoldani a nagy, mélyreható változásokat? pl. driver modell csere?
-
bambano
titán
"mostantól nem létezik olyan, hogy „kész” van a Windows,": mi tudtuk. hozzászoktunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- OLCSÓ MONITOROK
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest