- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Igazából ezt nem kellett lopni sehonnan. Én (is) "kitaláltam" és még sokan mások. Még az egyik hirtelen blogbejegyzésembe is írtam róla !2008!ban.... csak akkor azt tippeltem, hogy egy év múlva már akár a boltokban is lehet egy ilyen készülék.
Ehez képest az első "nagy" ahol valójában látszott az írány az a Nokia N8a volt 2010ben.
"Lényegében minden adott ahoz, hogy jövő ilyenkorra a boltokban legyen az álom telefon-notebookom." (2008)
Tegra fele jött az ötlet látható volt, hogy az igazi power alkalmazásokon kívül minden szépen futhat egy mobiprocin, a power alkalmazásokra meg ott a cloud. Innentől a mobil gyakorlatilg mindenre képes amire a PCd. Mi az akadálya, hogy billt, egeret, monitort köss rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest