- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Igazából ezt nem kellett lopni sehonnan. Én (is) "kitaláltam" és még sokan mások. Még az egyik hirtelen blogbejegyzésembe is írtam róla !2008!ban.... csak akkor azt tippeltem, hogy egy év múlva már akár a boltokban is lehet egy ilyen készülék.
Ehez képest az első "nagy" ahol valójában látszott az írány az a Nokia N8a volt 2010ben.
"Lényegében minden adott ahoz, hogy jövő ilyenkorra a boltokban legyen az álom telefon-notebookom." (2008)
Tegra fele jött az ötlet látható volt, hogy az igazi power alkalmazásokon kívül minden szépen futhat egy mobiprocin, a power alkalmazásokra meg ott a cloud. Innentől a mobil gyakorlatilg mindenre képes amire a PCd. Mi az akadálya, hogy billt, egeret, monitort köss rá?
-
Dare2Live
félisten
válasz
hülyegyerek #11 üzenetére
Ha megnyugtat nekem már évekkel korábban eszembe jutott, de sokra nem mente vele.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Davidoff91 #1 üzenetére
Szerintem baromira nem kérdés, hogy ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged