- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
2011 Q2-re ígérik a megjelenését. Ha a konkurenciát nézzük nem nagyon vannak elkésve.
Szóval hol is itt a baj?
Manapság divat fikázni a HTC-t pedig elég jó készülékeket gyárt. Azt nem állítom hogy nincs rajtuk kivetni való, de melyik másikon nincs?
Ott a DHD egy elég erős, gyors és jól optimalizált rendszer van rajta. Hivatalosan is megerősítették hogy jön rá a 2.3-as Android. De a Desire is megkapja igaz némileg később.
Manapság sajnos nem sok gyártó viszonyul így a régebbi modelljeihez.
Akkor van fejlesztés is második generációs Snapdragon proci van a DHD-ban 45 nm-es és Adrenalo 205-ös grafikus mag ami kétszer annyira erős mint az elődben lévő.
Vagy elég ha csak a Thuderbolt-ot említem 4G LTE-s mobil. Na látod van itt fejlődés szimplán csak badarságokat beszélsz. -
Seikai
aktív tag
kucc..kucc..
Mintha apple fronton sem változott volna sok ... 3.5" évek óta, gagyibb külső + antenna problémák és ugyanaz az unalmas menü olyan áron ami vicc. Persze persze rétiná díszpléj
meg még gyorsabb működés ( az első iphone nem volt elég gyors?).
A htc egy sor különböző telót kínál picitől a tepsiig erős hardverrel és a sense kezelő felülettel .. minek újítson rohamosan ha ez így jó ?
Én anno egy desire hd-t vettem és gondolkodtam az apple-on is meg galaxy-s-en meg-meg-meg. (minyá nekem jönnek az applepistikék
) Manapság messze a htc a jobb királykategóriában ha meg nagy a kijelző ott az incredible-s
-
eeXaa
addikt
..."A teló külcsínre tetszik, belül meg semmi új. Újabban ez a módi a HTC-nél"
...sajnos nem módi ez, hanem ennyire képes a htc.. ez a cég tiszavirág életű, és épp most érkezett a haldoklási fázisához... legalábbis a mobil piacon...
...szerencséjük abban állt, hogy használható ötleteik voltak amikor kijött az android.. most, hogy több nagy cég is kapcsolt, esélyük sincs... amikor pl. a samsung gyárt szinte mindent mindenkinek... ennyi tudnak.. most meg megy az almás imidzs, hogy ök milyen ötletesek , meg okosak, de tényt nem tudják palástolni, hogy csak azokból az alkatrészékből tudnak épitkezni, amit odvetnek nekik... ...ennyit a htc ről....
..az utolsó dobásuk az lett, hogy raktak grafikus gyorsítót a telóba.. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Valentino K. #1 üzenetére
DHD-m van tökéletesen megfelel a 4,3"-os méret. Nekem már nem is kell kisebb kijelzőméret úgy megszoktam
-
D@niel
addikt
direkt nem szedték ki a macintosh-okat a reklámból?
-
BladePocok
tag
Alig több mint egy Desire hd csak van benne 4g meg nagyobb aksi és face camera
-
Valentino K.
senior tag
Ezért szép, hogy a HTC felső kategóriában már nem gyárt 3,5" alatt telefont
Ami nem is lenne gond, ha azt a megoldást választanák, mint a Motorola a Defy esetében. Fölöslegesen ne legyen a képernyő körül elpazarolt hely, mert minek. 3,7 collal a telefon kisebb, mint a 3,2 collos HTC Hero-m. Ha ezen séma alapján gyártanának 4,3"-os készülékeket, akkor sokkal több ember venne ilyen telefonokat.
Jelen pillanatban én is szívesen használnék 4,3"-os HD7-et, ha lenne hozzá péklapát tenyerem
-
g3d
tag
válasz
A legtöbb embernek a 48-as cipőméret is már a bőven kényelmetlen kategória... Hidd el, hogy valaki épp azt élvezi, hogy nagy a kijelző. Amúgy nekem is elég egy max 4"-os teló, most a 3.7"-al is beérem.
A teló külcsínre tetszik, belül meg semmi új. Újabban ez a módi a HTC-nél...
-
vigipeer
csendes tag
válasz
Ezért szép, hogy a gyártók sokféle telefont gyártanak, mindenki megtalálja a magának való méretet.
De szerintem te is látsz abban igazságot, hogy az emberek akaratlanul is a nagyobbat erősebbnek és gyorsabbnak gondolják, valamint a gyors netet azért a média, játékok, videók és társaikhoz jó, ami nagy kijelzőn klafa.
-
Valentino K.
senior tag
Miért kell a 4" feletti képernyőméretet erőltetni?
Szerintem nem állok távol az igazságtól, ha azt mondom, hogy a legtöbb embernek ez a méret már bőven nem a kényelmes kategóriába tartozik. Ráadásul a készülék körül van egy csomó fölösleges hely.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest