- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callisto
őstag
válasz
***ANDRÁS*** #44 üzenetére
Hát. Én játszom minden mindennel, de kontrollert le nem cserélném. Jobb, mint az egér+billentyűzet bizonyos játékokhoz. Ehhez meg teljesen mindegy nekem. Ugyanolyan jól megy mindegyikkel ez a stílus. Gyakorlat és türelem. Nem akarásnak nyögés a vége. Születni sem úgy születtél, hogy jártál és beszéltél.
A történet pedig első osztályú. Igaz középfoknál jobb angol kell a megértéséhez, a háttér információkat éls mindent olvasni, meghallgatni érdemes. Ilyen jól összerakott sci-fi sztori utóbbi évtizedben nem igazán volt még.
Aloy, a voice acting, animációk, hangulat, zenék, robotokkal való harc is rendkívül jó. Nálam év játéka eddig, de esélyes, hogy az is marad. Azért, mert ennyire szeretnivaló jól megírt főhőst és sztorit nagyon nehéz csinálni. -
Puma K
nagyúr
válasz
***ANDRÁS*** #38 üzenetére
Pfu... ~30 ropi hogy ne kontrollerrel meg auto aimmal szerencsetlenkedjen az ember...?
Baaar mindenkinek meg van az a jatek amiert kepes bevallalni a plusz koltsegeket... esetemben a GTA V/Online-hoz vettem vezetek nelkuli Xbox 360 kontrollert + toltheto akkupakkot, hogy tudjak autokazni meg motorozni a leheto legfinomabb iranyitassal amit alapbol tamogat a jatek... kormany csak moddolva megy az meg nem szerencses eredeti jatekkal a birtokaban az embernek.
-
Apone33
őstag
válasz
Pedig bele lehet jönni, persze van nekem is olyan ismerősöm akinek egyáltalán nem áll kézre a joy ha lövölde van. Én is így voltam vele anno, de aztán egész jól belejöttem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Több száz millió játékos játszik kontrollerrel ilyen játékokat és ki tudja hányan éppen pont ezt a játékot.
Biztos, hogy a hiba nem az ön készülékében vagy éppen kézügyességében van?
Frusztrálva, idegeskedve, idegenkedve nem is lehet megszokni semmit. De persze nekem teljesen mindegy, hogy mivel játszod. Jó szórakozást hozzá!
-
lmno
őstag
válasz
Ja, nem lehet irányítani, azért adták ki csak konzolra
-
micafighter
nagyúr
válasz
***ANDRÁS*** #29 üzenetére
Van, csak nem natívan.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Pár nap alatt bele lehet jönni a kontrolleres irányításba, pár hét múlva meg már tök természetesnek fog érződni.
-
lmno
őstag
válasz
Nincs.
-
marilllyo
veterán
válasz
***ANDRÁS*** #19 üzenetére
Le akartam írni a sztorit de nem tudom spoiler tag mögé rakni itt.
-
Prof01
veterán
válasz
***ANDRÁS*** #19 üzenetére
Persze, a játékból kiderül. Spoiler lenne leírni, játszd végig!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nyaralás topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Home server / házi szerver építése
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest