Új hozzászólás Aktív témák
-
gold007
tag
Köszönöm!
Hogyha lett volna több szalagom, én is biztosan valami kreatívabb megoldást választottam volna, de sajnos ez csak ilyen kis maradék darab volt a fiók mélyéről...Bár lehet, hogy, ha egyszer rászánom magam kicsit upgrade-elem a cuccot és veszek bele valami rendes, színes szalagot és korrektebbül megcsinálom.
-
gold007
tag
Én nem vettem észre, hogy torzítana emberi hangerőn. Maximum hangerőn talán egy picit észre lehet venni. Mondjuk lehet, hogy az is számít, hogy én 24 helyett 16V-on hajtom.
Egyébként meg ahogy morgyi írta is, a bluetooth tuti ront a hangminőségen. Pl amikor egy fülessel próbáltam akkor max hangerő közelében a magas tartomány kicsit torzított. Meg szerintem a mély átvitel sem tökéletes, jacken talán kicsit meggyőzőbbek voltak a mélyek. -
gold007
tag
Szia!
Mivel csak egy darab van ahogy néztem, én nem kötném be. Igazából nem is lehetne bekötni normálisan. A két közepet kötném rá a 2 csatornára a csipogó meg ottvan dísznek
@alkotás: Igen, egy kicsi pukkanás van, meg néha kikapcsolásnál is. És mielőtt valaki írja, hogy milyen rossz meg veszélyes: tudom, nem is örülök neki, de nem fogok ezért külön koppanásgátlót belerakni
-
gold007
tag
Köszönöm mindenkinek a dícséretet és a segítségeket is
-
gold007
tag
Persze, tessék
Egyébként nem olyan nagy mágia ez az ebay mint azt sokan hiszik. Kell hozzá 1db bankszámla és onnantól csak hozzákapcsolod a PayPal-hez, regisztrálsz ebay-en és már rendelhetsz isSzerk.: Ja és hogyha itt hardveraprón szétnézel többen is vállalják, hogy rendelnek ebayről amit szeretnél
-
-
gold007
tag
Köszönöm a linket, majd tanulmányozom
Amúgy de, olvastam is a cikket, az egy kicsit profibb munka. Meg más irány is, az övé egy ilyen kicsi, akksis cucc, az enyém meg egy nagy batár hatalmas hanggal. De ettől függetlenül szerintem az övé még mindig komolyabb, profibb munka(végülis ő az egészet a nulláról építette fel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest