- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszto10
csendes tag
Sziasztok! Efy nagyon fura probléma miatt lenne szükségem segítségre. A Gearbesten rendeltem az órát. Nagyon szeretem és eddig minden oké volt vele. De sajnos tegnap vettem eszre, higy napkozben valamikor leesett rola a felso gomb. No igy most elegge furan hasznalhato. Vizallosag igy odaveszett es nem tudom leallitani se az edzest, csak ugy, ha egy SIMtuvel nem teszem meg... A Gearbestnek irtam, hogy azért ez igy nem oké, de mivel nem tudom bizonyitani, hogy nem az enhibambol rongalodott meg az ora, igy nem segitenek... Valaki esetleg tudna segiteni, hogy miként orvosoljam a problemat? Az ora ajándék, igy szivesen megtartanam. Sajna mar ket honapja hasznalom, igy a vasarlastol nem allhatok el. Köszönöm a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei Watch GT apróbb variánsa éppoly meggyőző kívülről, és épp annyira behatárolt a tudáslistája belülről. A Honor variációja ugyanakkor határozottan kellemesebb áron nyit.
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest