- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielVon
csendes tag
Inkább 118 - 120 az a 140. Engem nagyon nem érdekel, hogy a sokat szidott GSM boltokból kell valamit venni. Olvasom itt a fórumokon, hogy áfa csalók és társai. Korábban is vettem , és nem volt azoknak semmi bajuk.
Értem én, hogy 3 hónap múlva már más lesz az ára, és én sem veszek soha semmit a megjelenés időpontjában. De 3 hónap múlva a View 20-nak, és P30-nak és Mate 20 Pronak is más lesz az ára, márpedig pillanatnyilag nem látom, hogy a Honor 20 tudna-e bármiben is többet.
Ha tegyük fel valahogy megmaradt volna 6" alatti méretben, akkor azt mondom, hogy oké, mert nem akarok Phabletet, a 5,85" Honor 10 még épphogy jó , de nagyobbat már nemigen szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kameralyuk az előlapon, 48 megapixeles és ToF kamera a V-profilú hátlapon – a Honor új csúcsmobilja felhívja magára a figyelmet, de vajon megállja a helyét a piacon?
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- BestBuy ruhás topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest