- A karcsúság ára
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hank18
csendes tag
Vettem egy telefont. Notch kijelzos es azt kell mondjam baromira nem zavar. Akar alul iw lehetne ha ezzel kapnek fasza stereo hangzast. Nem ertem miert fujtak ezt fel annyira.
-
dajkapeter
senior tag
Ez nem ér! Ha az LG V30-at, vagy a Samsung S8/9-et vesszük alapul akkor nem lehet ezeket a kijelzőket választani.
Diszkrimináció!
Keskeny káva, lekerekített kijelzővel...
-
Eszleny
aktív tag
Ha gyárilag lesz olyan játék rajta, amiben egy golyót kell egy labirintuson keresztül a lyukba irányítani a telefon mozgatásával, akkor azt mondom tényleg van létjogosultsága
-
joey04
titán
Nincs megfelelő válasz, mert a legjobb megoldás szvsz a notch, de nyilván jó lenne, ha az sem lenne ott, de ez csak akkor fog megvalósulni, ha minden mehet be a kijelző alá, normális minőségben. Addig viszont legyen notch.
-
törölt tag
Legyen egy kis káva alul-felül, benne korrekt előlapi sztereó hangszórókkal! A Vibe X3-at El tudnám viselni úgy, hogy az elején az egész üveg felület kijelző. 😍
-
Somatom
veterán
Én a praktikum felől közelítem meg a kérdést, ami sztem nem pontos a szavazásnál. A luk ugyanis több helyen lehet. Nekem a jobb sarokban lenne a legkevésbé zavaró. Általában balra forgatom a telót fekvőbe és így mindkét nézetben a notibar széléből veszi el a helyet.
-
somogyib
őstag
"harmatcsepp alakú felső benyúlás" Ez nekem jobban tetszik, mint a könnycsepp kifejezés.
(#2) Stabi83 ha nincs pl. dedikált kameragomb vagy ilyesmi, akkor szerintem tök mindegy, hogy melyik a telefonod 'teteje'.
-
Sem luk, sem noccs!
És ez hiányzik a kérdések közül.
-
vzsryl
nagyúr
Mi Mix 1-2 megoldás a legszebb, nem bírtam neki ellenállni.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... minimális káva kell, notch nélkül ... "
+1
Amíg nincs meg a tökéletes (!) technológia ahhoz, hogy mindent a kijelző mögé tegyenek, nem kéne erőltetni ezt a dolgot (mármint a káva-mentesítést).(#2) Stabi83
" ... még tetszik is az a kis bevágás középen mert legalább tudom hogy melyik a teteje a telefonomnak."
Mi lesz veled, ha eltűnnek a "bevágások" és a lyukak? Szörnyű, bele se merek gondolniA cikkből, ill. cikkhez:
Ha, már evolúcióról van szó, akkor ez tuti zsákutca. Nem is lehet más. Olyan nincs, hogy ez megmaradjon, mert szép vagy jó. Akkor meg?"... a Honor egyébként nagyon kíváncsi a felhasználói visszajelzésekre..."
Vajon csak én gondolom, hogy ez nincs így? -
bali
tag
Én sem értem, hogy mi ez a káva-para és mindenki próbálja eltűntetni. Pedig van előnye annak, hogy van egy kis káva a kijelző körül. Nem értem, hogy miért jó az, hogy van egy lyuk a kijelzőn csak azért, hogy kávamentes legyen a telefon.
-
sfefe
addikt
Szerintem is alul felül kis kava simán elfér még jól is nézni. Pl: Meizu 16
Noccsmoccs nekem sem jon be. -
rdt89
addikt
Sajnos én nem tudom megkedvelni, pedig rengeteg kütyü fordul meg a kezembe, de a legszebb kávamentesítés megoldását eddig a Lenovo Vibe Z2 Pro és a Mate 7-8-910-es készülékeknél láttam Notch bevetése nélkül. Nekem Mate 9 Pro-m van, ott azért akad káva, de én nekem megszokhatatlanok ezek az új formák.
-
Stabi83
senior tag
Volt már mindenféle telefonom de ez a lukasztós módszer kimondottan iritál az asszimetria miatt. Egy kicsit túl van lihegve ez a notch dolog is ( persze nem az iphone féle batárokra gondolok ). P20 Pro-n abszolút nem zavaró a mérete a Note 20-on meg még tetszik is az a kis bevágás középen mert legalább tudom hogy melyik a teteje a telefonomnak.
-
rdt89
addikt
Azért érdekes, hogy a Luk és a régi négyzetes forma kapott csak szavazatot eddig.
Én azt mondom, hogy minimális káva kell, notch nélkül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Január 22-én mi is megnézhetjük, hogy a kijelző bal felső sarkába rakott luk mennyire befolyásolja a használatot.
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest