Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neerpelt
tag
A kínai MB4 tud hangutasításokat és fizetni is lehet vele, talán ezért hasonló a kínai szállításos ár a Honorral. Csak kínait meg minek kifizetni ha ezeket nem tudod Európában használni, pláne úgy, hogy hazai garanciát nem kapsz rá. Ha az utóbbi nem lenne én is rendeltem volna amúgy, épelméjű ember 27%-os sarcot nem fizet be önként a "miniszterelnök" új irodájára.
Gondolom a Mobilaréna meg az itthon kapható nemzetközi bullshit verziót tesztelte ami drágábban ígéri és nem teljesíti a véroxigénmérést, mint ahogy a MB4 olcsóbban nem ígéri.
És mivel nincs olyan plecsnijük, hogy bullshit, ezért nem is kapott semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
-
Frissítve! Honor Band 5 - vérfrissítés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Amazfit Balance Sunset Grey // Számla+Garancia //
- Apple Watch Series 9 (41mm) GPS MR8T3QC/A - Starlight - 90% akkumulátor - két ajándék szíjjal.
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest