- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
Esetleg nem használtál a feloldáshoz ujjlenyomatot, vagy arcfelismerést?
Ha ilyeneket állítasz be, akkor is kér egy PIN-nek nevezett jelszót, amit egyrészt három naponta kér, másrészt meg akkor, amikor nem ismeri fel az ujjlenyomatot, vagy az arcodat.Feloldáshoz meg próbáld meg a gyári beállításokra visszaállítani, kikapcsolt állapotban a hangerő le (vagy fel) gombbal nyomd meg egyszerre a bekapcsoló gombot, amíg a készülék be nem kapcsol. Én ilyenkor a bekapcsoló gombot fel szoktam engedni, de a hangerőt továbbra is nyomom, nem biztos, hogy segít ez bármin is.
Esetleg még a google fiókkal valahogy fel lehet oldani, de azt már nem tudom.
-
Laccon
újonc
Sziasztok! Kérdéssel illetve kérésel fordulok ide. Van a birtokomban egy Honor 7A készülék. Már nem használom és gondoltam tovább adom a családban. Készülék feltöltve,sim kártya nincs jelenleg benne. Kér valamilyen PIN-t. Gondolom nem sim kártya pin-et kér. Kérdésem az,hogy ha elfelejtettem akkor,hogyan tudnék mégis életet lehelni a készülékbe? Van erre valami megoldás? Olyan kellene amit még én is megtudok csinálni
Válaszokat és segítséget előre is köszönöm!
-
elfelejtette
veterán
Elbúcsúzom, tegnap lecseréltem a 7A-t egy LG Q6-ra. Nekem nem jött be ez a méret, a folytatásban egy ugyanilyen méretű Samsung A40 van kilátásban.
-
elfelejtette
veterán
Tegnapelőtt egész délután nyüstöltem a telefont, így 10 óra alatt sikerült 100%-ról lemeríteni, ebből 9 óra volt a SOT.
Persze semmi proci zabáló alkalmazás, csak böngészés, telefonálás, meg nyelvlecke, meg egy kis videó lejátszás, játszani nem szoktam rajta. Wifi,GPS végig aktív volt. -
MBazsee
tag
Na most beszéltem a Telekommal, hogy a telefonhoz a leírás nem túl pontos, kompenzáltak is egyszeri 10 000 Ft-os jóváírással.
A lista amik nincsenek benn:
Infraport, HDMI, MicroHDMI, NFC, Videofelvétel felbontása UHD (3840 × 2160 px), giroszkóp
Illetve a hátlapi kamera felbontása sem 12+3 megapixel, hanem csak egy 13 megapixel.Ha más is járt így akkor ne habozzon és keresse fel őket.
-
MBazsee
tag
Egy érdekes dolgot fedeztem fel, ami már-már hibának tűnik: amikor a szabadban fényképezek, akkor a fényképek elég sokszor kapnak egy zöld szűrőt. Mellékelek egy mintaképet is: [link]
Találkozott már valaki ilyennel? -
elfelejtette
veterán
-
MBazsee
tag
Üdv! Belépek én is a "Honor 7A klubba"!
Nekem pénteken jött meg a telefon (szintén Telekom), eddig meg vagyok vele elégedve, igaz a a kamera lehetne jobb is. Beltéren sok elmosódott képet készít, bár valamennyire lehet ezt javítani úgy, hogy vagy vakuval, vagy HDR módban fényképezünk.
A Telekom meg kicsit jobban odafigyelhetne, mert néhány infót teljesen tévesen írtak le a weboldalon. Még a chat-es ügyfélszolgálaton is rákérdeztem. NFC, Infra és Type-C usb nincs benn, a giroszenzort meg passzolom.
Egyébként az AUM-L29-es (3/32GB) modellszámú telefont árulják.Ami nekem nagyon tetszik benn az az ujjlenyomat olvasó és az arcfeloldás, utóbbi azért, mert már zavarbaejtően érzékeny, az előbbi pedig a sebessége miatt.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Kriszti989 #28 üzenetére
Telekomnál vagyok, itt sajnos nincsenek a listában Xiaomi modellek... :-(
Készenléti időt maximalizálva 58 óra jött ki ma reggelre, tehát 3 éjszaka és 2 nap, 4 és fél óra SOT-mal. -
Kriszti989
újonc
válasz
elfelejtette #27 üzenetére
Hát igen. Én is azért vettem, mert szolgáltatónál ez volt a legjobb ajánlat az "olcsó" kategóriában, ami hozta a minimum elvárásaim. Még a xiaomi telói is drágábbak voltak. Az érdekelne még csak, hogy lesz e rá android 9 frissítés?
-
elfelejtette
veterán
válasz
Kriszti989 #26 üzenetére
Én úgy mondanám, hogy ezért a pénzért ez megfelelő teljesítmény. Játszani nem szoktam. Most a hétvége miatt 8 óra SOT-mal jött össze 35 óra üzemidő. Ez a hardverhez képest jó, de ettől még nem vagyok elájulva, engem nem zavarna egy 10mm vastag telefon, ha lenne benne egy 5000mAh-s aksi. A méretével, és a 2:1-es képaránnyal még nem vagyok kibékülve, de a szolgáltatónál nem volt olyan kisebb méretű telefon, ami ne lett volna ennél gyengébb.
-
Kriszti989
újonc
válasz
elfelejtette #24 üzenetére
Megvagyok vele elégedve maximálisan. Gyors, nincsenek akadozások. Üzemideje is egész jó. Kijelző rendben. Játékokban csak a leghardver igényesebbek nem futnak elegendő fps el. Xperia e5 ről váltva nekem nagyon jó. Egyedül a hátlapi kamera kicsit gáz. Rosszabb fényviszonyok közt mindig bemosódnak a felvételek és nagyon leromlik a minőség. Minden más szempontból viszont megéri az árát. Hétköznapi felhasználóknak én ajánlani tudom.
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #24 üzenetére
Kicsit elfoglaltabb voltam tegnap és ma, így ez a töltési ciklus 42 órás üzemidő lett 6 óra SOT-mal.
-
elfelejtette
veterán
Úgy látom nincs itt valami nagy élet, ki hogy van megelégedve a telefonnal? Én Doogee X5 Pro-ról váltottam, annál csak jobb lehet. Készenlétben is jobb, most átlagos használattal 34 óra üzemidőnél járok, ebből 7 óra a screen-on-time.
-
izgimozgi
csendes tag
végül csak sikerült rájönni, hogyan kell a sim tálcát kiszedni.. A mobil nagyon tetszik, kivéve ez a része. Elképzelni nem tudom mi jó van abban, hogy a felhasználót megakadályozzák az akksi cseréjében.Miért jó az nekem, ha azért is fizetnem kell, meg szervízbe kell mennem, hogy aksit kicseréljenek.Egyéb problémám nincs. Könnyen kezelhető, nem melegszik, nem fagy le. Szeretem.
-
izgimozgi
csendes tag
lehet én vagyok a béna. De a videó alapján sem tudom kihúzni a sim tartót. Vki szájbarágósan leírná, hogyan tegyem bele a kártyámat?
-
Mr.Silkó
veterán
"Összességében az EMUI továbbra is egy jól használható, kezdők és haladók számára egyaránt felhasználóbarát felület (...)"
Ezzel azért tudnék vitatkozni, szerintem kevés átláthatatlanabb és bonyolultabb felület van az EMUI-nál, plusz sosem értem kinek jó, hogy egy rakat játékdemó és felesleges szoftver (eBay, Netflix, stb.) van előre telepítve.
Egyébiránt összességében, ezért az elkért árért nem rossz ez a mobil, egyedül a kamera nagyon hulladék csak, ami azért szempont lehet egy belépő usernél is.
-
ORCA58
addikt
A ha lehet hinni az árukeresőnek [2/16k] [3/32] Akkor 3Gb lehet mert 32 GB belső tárhelyet írnak.
Viszont a teszt szerint nincs gíroszkóp és NFC. A T-szerint van NFC és giroszkp, A gsmarena szerint viszont csak giroszkóp van.
Az tény, hogy más modelleknél EU-ba szállított telókba volt NFC egyébként nem.
Hogy mi az igazség? -
dokee78
félisten
Valaki tudja,hogy a Telekom a 2 vagy 3 GB-os verziót árulja?
-
Solten
őstag
Jo kis telo ennyiert. A QC 430 kisse szurja a szemet de inkabb mint Mediatek.
-
ates
aktív tag
Egész jó kis készülék lett aminek szívből örülök, de belegondolva inkább egy R6 egy ötössel olcsóbban v. egy Mi A2 lite egy ötössel drágábban, nem is beszélve a Meizu M6 Note-ról ami már jóságban az eper fagyit súrolja a jelenlegi árán.
-
törölt tag
Nekem az Y7 Prime-omban szintén 430-as van, teljesen jó. Nem laggol, nem fagy, bár ez gondolom az EMUI-nak is köszönhető. Akku szempontjából sem tapasztaltam nagy gázt, 3000 mAh-ás akksi van benne, és 6"-os kijelzője van, s még így is elmegy egy napot.
Teszthez: Szerintem ennyi pénzért nagyon jó választás, bár részben öngól is a Huawei részéről, mivel drágábban kiadták az Y6-ot - jó, már egy szinten vannak -, amiben meg Snapdragon 425 van és 2/16-os kiszerelésű. A Meizuban és a Xiaomiban található második kamera se érdekel engem, én inkább már ezt venném. Ha Huawei név alá dobták volna, akkor még nagyobb népszerűségnek örvendhetne ez a mobil, hisz átlagfelhasználónak teljesen jó, és még az ára is barátságos.
-
atike
nagyúr
Tényleg nem rossz teló.
-
Dovloran
senior tag
Szerintem a Meizu-nak pont, hogy van készüléke ebben a kategóriában. M6 Note.
-
forgonati
őstag
Ez miben jobb egy öregebb Redmi 4x-től? Ugyanaz a hw de abban nagyobb akku meg jobb kamera van. Német ebayen az még 30 alatt is lőhető újonnan garival. Max ott a kijelzőaràny más...
-
janeszgol
félisten
Jó kis telefon. Ár kategóriájában nem tűnik rossz vételnek. Régen szerettem a Mediatek megoldásait (2013-ban és 2014-ben, a GPS volt tré bennük csak), de mára már versenyképtelen lett, így még ha csak a 430-as is, de örülök a QC SoC-nak.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
MikeWazowski #4 üzenetére
Folyamatban
-
MikeWazowski
veterán
Huawei Mate 20 tesztet a népnek!
-
Eleje tetszik.Jó az ár is.
-
shifty!
senior tag
Köszi a teszt! Egész kultúrált készüléknek néz ki, ez a szín jól is áll neki, bár élőben az anyaghasználat valószínűleg nem olyan nagy poén mint képről, tapintás nélkül...
Bár ezt a Snapi 430-at hogy melyik hátsó polcról porolták le - és hogy miért - velős kérdés. Teljesítményben ezen az árszinten rendben van, de fogyasztás és az időállóság szempontjából aggályos... -
Doki42
őstag
Jó cikk.. ✌️
De inkább redmi 6....😎
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó egyik legolcsóbb terméke Snapdragon rendszerchipet és ujjlenyomat-olvasót is kapott, de a lényeg, hogy adott a 3/32 GB-os tárhely és összességében nem rossz használni.
- Milyen széket vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Spórolós topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- Megújul a Netflix tévés appja
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest