Honor 7A - hatra tör?

A gyártó egyik legolcsóbb terméke Snapdragon rendszerchipet és ujjlenyomat-olvasót is kapott, de a lényeg, hogy adott a 3/32 GB-os tárhely és összességében nem rossz használni.

Bevezető, tartozékok

Olcsó okostelefont venni idén sem lesz könnyű feladat. A Xiaomi Redmi-széria kisebb tagjai továbbra is az egyik legjobb alternatívát képviselik, viszont aki látta a korábbi generációk szép fémházát és magas fényerejű kijelzőjét, az nem biztos, hogy az idei Redmi 6-tal elégedett lesz, ezen kívül az infra eltüntetésével és az érthetetlen módon hátlapra áthelyezett hangszóróval is azt érezteti a Xiaomi: nézd meg az egy-két kategóriával drágább termékeinket is!

Egyik legkeményebb ellenfele a Xiaomi Redmi 6
Egyik legkeményebb ellenfele a Xiaomi Redmi 6 [+]

Meizu eszközökből épp nincs friss merítés itthon ebben az árkategóriában, a Samsung, az LG és a HTC kínálatában sincs érdemi választás ennyi pénzért, ez utóbbinál ráadásul a HTC Sense kiemelkedő funkcionalitását is masszívan visszavágja a cég az olcsóbb termékeknél, ami nem túl szimpatikus vonás. Vannak még sokad vonalas kínai gyártók, akik ennyi pénzért már mindent megígérnek, és annyi kamerát, kijelzőt vagy vakut adnak, amennyit csak a kedves felhasználó nem szégyell, de sajnos ezekről is megtapasztaltuk, hogy ha nem is első, de második benyomásra már szinte biztosan nem hozzák azt a kedvező felhasználói élményt, ami manapság minimálprogram-szinten is elvárható.


[+]

A Huawei/Honor páros ugyanakkor masszív választékot hoz ebbe a szegmensbe, ezek többsége pedig szolgáltatói kínálatokban elérhető, tehát egy megfelelő előfizetéssel akár a nulla forintos árszintre is eljuttatható. Nehéz követni a palettát, hiszen van olyan eszköz, amelyik mindkét márkanévvel piacon van, tesztünk konkrét alanya pedig ezen a típusnéven is többféle memóriacsomaggal, szimpla és dupla kamerás kivitelben egyaránt elérhető, érdemes tehát odafigyelni a vásárlásnál, és a komolyabb árkülönbségek mögött specifikációbeli eltérést is sejteni. Persze a komolyabb árkülönbség efféle eszközöknél körülbelül 10, maximum 15 ezer forintot jelenthet. Hozzánk a legkomolyabb, 3/32 GB-os kombinációval szerelt példány érkezett, szimpla hátlapi kamerával. Dobozában töltőfejet, microUSB-kábelt és SIM-tűt találtunk a mobilon kívül.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • Honor

Azóta történt

Előzmények

 • Honor 7C - C-közép

  A Honor hetes szériája belépő szintű és alsó-középkategóriás eszközökkel bővült, ilyen a 7C is, ami összességében nem rossz, viszont minden tekintetben nagyon erős a konkurencia.

 • Bemutatkozott a Honor 7A

  Pár napja még csak pletykák szintjén lehetett róla hallani, mostanra viszont hivatalosan is bemutatkozott.

 • Honor 9 - fény-másolat

  A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

Hirdetés