- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- TKSTAR TK905
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Netfone
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
koxminator #162 üzenetére
Itt is buli volt, bár nekem a haldokló laptopom is megnehezítette a dolgom. Szóval azzal indult a művelet, hogy nekem se akarta visszaállítani a gyári appok felét. Gondoltam sebaj, kiszedem a romból. Jól le is töltöttem, majd kitömörítésnél dobott egy errort. Gondoltam akkor letöltöm az emui.com-ról. Jött is vagy 4 órán keresztül, vagy 6szor újraindult a letöltés. Nem meglepő módon szintén errort dobott. Gondoltam pihentetem a témát picit, addig visszateszem a gyári recoveryt. Elindítottam a multitoolt, kiválasztottam ami kell, enter, majd kilép a multitoolból. Ellenőriztem, még mindig TWRP volt a telefonon. Megpróbáltam újra, megintcsak nem történt semmi. Mondom anyád, oké, akkor letöltöm telefonnal a romot needromról, lementettem a zenéket képeket uccw widgeteket aztán hadd szóljon a 3 gombos. Így is történt, és minden oké. Titaniumot nem használok, láttam már olyat hogy bekavart, nem kockáztatok, 10 perc alatt újra telepítettem playből azt a 30-40 alkalmazást ami kell.
Jut eszembe: multitoolban most csak CWM-et láttam TL10-hez, ez legutóbb is így volt? Csak mert én legutóbb tökre TWRP-t raktam fel, vajon félrenyomtam csak vagy kiszedték azóta? Működött meg minden
-
doongoo
addikt
válasz
koxminator #162 üzenetére
unroot nem kellett volna...Az nem zavar be a frissítésekben
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Huawei majdnem megalkotta a számomra tökéletes telefont, a Honor 6-ot. Az utódja eltünteti a „majdnem”-et?
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Filmvilág
- GTA VI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest