Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
válasz
Roxkex #10378 üzenetére
Most épp nem cm12.1 fut a telón hanem cm11, de úgy emlékszem a Téma-beállításoknál az aktuális témát lehet módosítani, és emlékeim szerint van ilyen tétel hogy képernyőzár képe. Sőt, egyes romoknál külön, a beállításokban valahol mintha lenne... (aicp talán?)
Amúgy az első kérdésedre: ha épp cm12.1-t használnék, akkor az jó eséllyel az AICP nightly lenne, az én felhasználási szokásaimnak megfelelne, csak nálam az ÖSSZES LP rom DOBÁLJA A GPS-JELET.
(sőt, a legújabb multi miui-ban meg egyenesen nem is működik a gps) ezért besokalltam, cm11 restore.a wifit eddig nem vettem észre hogy kikapcsolná
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fűnyíró topik
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Microsoft Excel topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest