- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
-
zeno79
őstag
válasz
balika011 #8427 üzenetére
idézem a miuiandroid.hu-t:
"MIUI6 5.3.13
HozzászólásSzerző: rajen » Ma, 11:18
Szasztok!!!
Na ki babonás? Vajon rejthet valamit a péntek 13-ai rom? Neeem, semmit, nyugi.Támogatott készülékek:
MIUI V6 telefonok: Xiaomi MI3 / Xiaomi Mi4 / Xiaomi MI2/2S / Mi 2A / MiPad / Xiaomi Note 4G / Xiaomi MiNote | MiNote Pro / Redmi 1 / 1s (MIUI Beta csapat már teszteli)" -
-
Aethelstone
addikt
válasz
balika011 #8370 üzenetére
Egyelőre semmit nem látok a Tiédből
Pedig megnézném már szívesen
Tesztelőnek jelentkezem jómagam is
És azért vegyük figyelembe, hogy a felhasználók 99.9 %-a nem poweruser(miket írnak a miui.com-ra, agyam eldobom), hanem max. választani tud, hogy melyik miui vagy CM.
Ha innen nézzük, kicsit más a kép.
-
mark1998
tag
válasz
balika011 #8354 üzenetére
Egyetlen (T-s) simet használok(sim1), még azon sincs net, nem telik rá. Szóval duplán nem okoz gondot ez nekem
Az r22 csak nekem tűnik sokkal gyorsabbnak? Az r21-nél 998mhz-en volt 1-2 nagyon apró lag, de most már egyáltalán nincs. 7 oldal meg van nyitva (betöltve) a CM browserben és amellett még carX-ezek is. YAY!
-
zeno79
őstag
válasz
balika011 #8331 üzenetére
És akkor neked/nektek mindig el kell végezni az újabban kiadott miui verziókon a saját változtatásaitokat, hogy te is kiadhasd a saját romod ami azon alapul?
Lenne pár ötletem mit kéne kivenni és leegyszerűsíteni, a redmi-s topikban pont erről írtam
Amúgy érdekel a végeredmény és remélem mindenki élvezheti a gyümölcsét egy pehelysúlyú csakmagyar v6-nak -
mark1998
tag
válasz
balika011 #8331 üzenetére
Értem, kár. Majd ha MI4 vagy 5-öm lesz akkor majd marad a miui 6. (Vagy majd 7).
Az y300-on volt v5, de nem tetszett neki a RAM. Direkt Xiaomit vettem "ez már tuti elég lesz a miuinak" de sajnos még 1 giga ramot kérne... Jó ez a csúnyácska cm11 a v5 témávalezen legalább megy rendesen az asphalt meg a carX.... A háttérben is
-
-
Roxkex
senior tag
válasz
balika011 #7918 üzenetére
Köszi
Szerintem vissza váltok cm11-re , mert a miui v6 alatt elég sűrűn csinálja azt , hogy játszok (simcity) és bezárja magát az app , de nem csak ez ! És miután mindent kitörlök a futó appok közül és memót is üritek iszonyat kevés szabad marad és gondolom ezért zárja be magát az SC is :\
Te melyik CM11-et javaslod ? (Esetleg linket is tudsz mellékelni ? :3)
-
attilav2
őstag
válasz
balika011 #7911 üzenetére
Apropó! Lesz végleges publikus CM11 build-od? A kra1o5 félében nem lehet szabályozni a hívás hangerejét, egy fix (hangos) értékre áll be oszt csókolom, hiába állítgatom. A syhost féle verzió meg nekem kínai, még a nemzetközi billyentyűzet támogatást is kigyomlálta belőle, meg csak kínai nyelvű oldalakon teszi közzé a CM-jét szóval valószínűleg nem fehérembernek készíti, egyébként jónak tűnik a syhost féle CM csak az ota hiánya tart vissza hogy berendezkedjek a hosszútávú használatára.
Ha lesz használható stabil CM11-ed akkor úgy oldd meg hogy az újabb verziókat rá lehessen wipe nélkül húzni a régire, vagy legyen ota.Most visszaraktam a gyárit a v50 képében és egyelőre megelégedéssel használom.
-
sesshou
senior tag
válasz
balika011 #7899 üzenetére
Nekem nincs más választásom mint az ő kernelét használni az ő romjával.
Sajnos nálam jelen van egy... "jelenség" a 3g-t rendszeresen eldobálta a telefon ha hívást fogadtam vagy indítottam a sim2 ről, vagy ha wifiről csatlakoztam le vagy ha elment a térerő vagy megfordult a szél iránya.
És ezt senki sehogy nem tudta megmagyarázni vagy megoldani. Viszont ezzel a miui 6 os rommal tökéletesen megy legalább ez.
És az elején még a rom is jó volt mostanra őrült meg. (habár már a kezdetekkor is fagyott úgy le hogy csak az aksi kivétel segített. de ez egészen ritka volt). -
attilav2
őstag
válasz
balika011 #7775 üzenetére
Akkor milyen SoC van az 1s td-be?
Most felraktam a gyári v50 multilangot, új baseband is érkezett, ez utóbbit(ha kicsomagolod) külön is fel lehet flashelni fastbootból. Mondjuk nem valószínű hogy ettől cm12 rádiós képességei megjavulnak...
De legalább v50 alatt megy a témaválasztóban a keresés, v47-ben a kereséstől crashelt. -
attilav2
őstag
válasz
balika011 #7738 üzenetére
Ez elszomorító, lehet hogy tényleg nem lenne hülyeség gyűjtést szervezni, akár indiegogo akár kickstarter formájában hogy tapasztalt fejlesztőket is be tudjunk vonni. Már arra is gondoltam, bár lehet hogy gányolás, hogy a CM11 RIL-jét kéne bakcportolni CM12 alá.
A wifi sem megy? Azért egy preview verziót kirakhatnál, még ha nem is mennek a hálózatok, hogy legalább lássuk mi változott a 4.4 hez képest. -
attilav2
őstag
válasz
balika011 #7701 üzenetére
De a te meg még egy használható (=minden működik) cm11-et sem adtál még ki, az fm rádió az nem megy a tiedben
Kra1o5 legalább közzéteszi a forrást amin dolgozik, nem úgy mint syhost vagy te.
Továbbra is tartom hogy a Miui rom-ok össze vissza írják a basebandet, mindegyikben van NON-HLOS.bin, csak tudnám hogy minek... Persze tudom, hogy lehessen szívni az eldobással meg a térerővel. Mindenesetre én a miuiandroid.hu fórum alapján Miflashhel felraktam egy v45 fastboot romot, és az felírt egy többé kevésbé használható basebandet, szabad téren egész jó 3g térerőm van, panelban gyengébb de nem vészes. Hát igen a xiaominál már csak így megy, olyan gyakran cserélődik a baseband mint az alsógatya
Nem mellesleg az istenített unofficial Miui6-ban is ott figyel a NON-HLOS.bin, csak tudnám minek...
-
Oldbiggy
tag
válasz
balika011 #7701 üzenetére
Az az igazság, hogy kipróbáltam már v45-ig a Miuit, de hetente max kétszer valamiért pörgette a procikat, és reggelre lemerült. A MoKee rom nálam a bt, és a hangminőség miatt nem nyerő, eddig a Kra1o5 még a legjobb, nem merül, a bt megy rendesen, csak a térerő ingadozik, de telefonálni lehet vele, a hangminőség is megfelelő. A Miui6-nak adok még esélyt, ha lesz stabil.
-
attilav2
őstag
válasz
balika011 #7672 üzenetére
A kiadott kernelforrás mikori? 4.3-as jb kernel vagy korábbi? Elméletileg 4.3nál korábbi nem kellene hogy legyen mert azzal adták ki az 1s-t, de a kínaiaktól minden kitelik. Azt sem értem ha ezzel a kiadott forrással megy a kikat ril, akkor a lollipop miért nem? Zárt telókra mint szintén 4.3-as sp a zárt bootloaderével megoldották a cm12-t. Kezdem azt gondolni hogy kínaiak direkt keresztbe tettek valahogy hogy kitkatnál újabb rendszer ne legyen, xiaomiból kinézem, a hivatalos frissítést is halogatják, holott semmi okuk rá, lehet azért hogy vedd meg a redmi2-t vagy a mi3-4-et.
-
attilav2
őstag
válasz
Nem tudom segítene e de fel lehehetne használni a zte v5 kerneléből részeket, mert azon megy a cm12 meg a ril is, lehet ha kombinálnád az 1s meg a v5 kernelt akkor menne a ril, meg kellene próbálni a v5 ből átemelni az 1s kernelébe a ril-t a v5 hasonló SoC mint az 1s, lehet hogy így menne a cm12.
-
Upo
addikt
válasz
balika011 #7680 üzenetére
Szerintem de. Az LG GT540 megállt hivatalos 2.1-nél, ettük a kefét az sd telepítés miatt, a P500 vagy mi gyakorlatilag azonos hardverrel (csak kapacitív érintővel) 2.2-vel jött ki, ott lehetett sd-re telepíteni. Próbálták portolni de nem lett jó. Aztán lett CM6, CM7, probléma megoldva.
Szerk: API level 8-tól van install to external storage, ez a 2.2.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Nyilván, mindenki azt használ, amit szeretne. Kipróbálni és is ki fogom majd, de egyelőre "szerelmes" vagyok ebbe a nyüves 6-os MIUI-ba. A 4-est sosem láttam élőben...
Én csak azt nem szeretem, amikor itt vinnyog valaki feszt, hogy miért nincs már kész, meg miért nincs ez meg az meg toronyóra lánccal
-
Aethelstone
addikt
válasz
balika011 #7669 üzenetére
Nos, nekem eldobálja a SIM kártyáimat. Képes bármelyik CM téma csonttá fagyasztani. Nem képesek megoldani tisztességesen a dual sim-es tárcsázást. Miért van lehetőség nevet adni a sim kártyáknak, ha aztán az igazából nincs is sehol használatban. A gyári launcher finoman szólva is bugos.(Persze, tegyek fel másikat, de én szeretem, hogy felmegy a MIUI és semmi dolgom vele).
Nos, így ennyi elsőre
És a szubjektum....ronda!
A MIUI meg szép
-
attilav2
őstag
válasz
balika011 #7630 üzenetére
Nem értem miért pont ennél a telónál van probléma a ril-el, amikor már zte v5 redbull-ra is van cm12, pedig az is snapi 400-as, meg az SP-re is van, ami gyárilag szintén 4.3 mint a redmi. Nézd meg az SP-s cm12 forrását, korábban linkeltem az xda topicot, hátha abból kisilabizálható hogy működik a RIL.
-
battag
aktív tag
válasz
balika011 #7221 üzenetére
Szia!
Koszonom! Akkor mehet vissza a szervizbe, amint hazaerek!
Ha nincs benne aksi, akkor sem tortenik semmi!Elegge bosszant amugy, hogy ennyitol kinyiffan a telefon (most jottem ra, hogy talan megis van ertelme az IPXX vedett kutyuknek). Az meg vegkepp, hogy a telefonnal is dragabb kabatban ennyire sem bizhatok. Viszem vissza azt is!
-
micsu
tag
válasz
balika011 #7127 üzenetére
juhúúú
Stabilnak is elmenne, de abba több dolgot szánok
Azért kérdezem csak, hogy el tudjam dönteni, hogy kipróbáljam-e most ezt a pv2-t:
milyen további egyéb dolgokat tervezel majd még abba a "stabil" verzióba?
(lehet, hogy azokra nem is lesz szükségem, és akkor felesleges várnom rá) -
attilav2
őstag
válasz
balika011 #7098 üzenetére
De az egy módosított note 4G kernel volt ami nem a redmi-re való, lehet hogy ezért kaptál ban-t? Mindenesetre most hogy már kiadták a redmi forrást, és csináltál belőle egy működő kernelt, igazán megoszthatnád a működő kerneled forrását a közösséggel, akár egy
nyilvános github formájában, ehhez nem kell hogy fenn legyél az xda-n. Van egy a gyári forrásból csinált működő kerneled, ha megosztod azzal a közösséget és a további fejlesztéseket
segíted, ezt kellene megérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest