- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
A cikk szerint ez nem megoldás, inkább csak eltolja a színeket. :( Ha a háttérvilágításhoz használt LED-ek fénye túl hideg, netalán lilás (szerintem mindannyian láttunk már ilyen gagyi LED-es lámpákat a hétköznapokban) akkor azon már nehezen lehet segíteni, és pl. a max fényerő csökkenésével jár.
Tegyük fel túlzottan kék a háttérvilágítás, ezáltal a kép is. Kevesebb kéket szertenél, hogyan szabályzol ellen? Csökkented a kék képpontok fényerejét globálisan az egész kijelzőre nézve. Tehát mondjuk a fehér felület eléréséhez a R: 100%, G: 100%, B. 60% <-- máris csökkent a max fényerőnk, és persze a kontraszt-arány is romlott.
Azt egyébként el tudom képzelni, hogy nem egyenletes a szórás a készülékek között; lehet hogy ami a tesztre érkezett, abban hidegebb fényűek a LED-ek, mint amit egyesek már korábban kézhez kaptak, lehet hogy közben más beszállítótól is rendeltek fényforrást a gyárban, pár Kelvin eltérés meg belefér alapon...
-
janeszgol
félisten
A kamerat en sem latom rossznak. A hasznalhatatlantol nagyon messze van pozitiv iranyban. Jobb kepet lo az alabbi teloknal (es a kisebb is, amit nem reg teszteltek): Xperia XA, LG osszes a csucs alatt, Samsung nemely teloja (J1, J3).
Mas szempontbol sem tunik rossznak, de a szoftver miatt nem vennek se Doogeet, se HomTomot (egy ceg).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest