Új hozzászólás Aktív témák
-
Plexicushio
senior tag
Viber, Messenger, CM Browser/Dolhin/Chrome, CM Launcher, BSPlayer, Menetrendek, Paypal, Twitter, Smartbank, Shazam, Szótár/Fordítő... meg még egy-két tucat. Nem használom mindet rendszeresen.
Én egy kis belassulást a képernyő-feloldás után szoktam pár másodpercre tapasztalni, ettől függetlenül nincs rá panaszom.Random tipp: hová vannak telepítve a programjaid, a kártyára?
-
Plexicushio
senior tag
A legolcsóbb telefon amennyit az utóbbi 10 évben időben telefonért adtam, de elvárásokon felül teljesít.
Első héten az akku úgy tűnik nem lesz valami combos, aztán elfogadható szintre beállt. SOT időt nem tudok mondani.
A kamera -nem elegendő fényben- kritikán aluli. Vibert használom, semmi gond. Ment már nem egyszer 2 hét feletti folyamatos üzemidővel is probléma nélkül, és én indítottam újra mindig, nem volt galiba.
Ami az én problémám, hogy az itthoni ismert wifi hálóra nem csatlakozik azonnal, vagy rá kell eröltetni a listáról, vagy várni kell rá pár percet.
Szerintem meg simán best buy. Fólia volt rajta gyárilag, amit a külön rendelt tokkal kaptam, még nem kellett felhasználnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest