Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
#16939776 #95 üzenetére
Ahoj!
Öm, ha kihal az integrált lan akkor gariba kérek másik lapot, ha gari időn túl megy tönkre akkor valószínű úgyis csere lesz
Későbbi bővítés nem lesz max RAID controller, amikor nőni fog a diszkek száma.
Na igen a CPU hűtés az egy érdekes kérdéskör az összes ITX lapnál, mindegyiken ilyen módon van elhelyezve a CPU. Annyi a titok keresésnél, hogy nem szabad nagyobb alapterületű hűtőt venni mint amekkora területet kijelölnek a hűtő lefogatói.
A RAID tömb kialakításáról még nem döntöttem, eleinte ugye RAID 1 lesz nyilván, utána meg majd kialakul, a RAID5 egyre rosszabbul áll nálam
Mi a probléma az FSP-vel, komolyan. Már a második "nem tenném bele" jön rá. A 24/7 elé odacsűrtem, hogy kvázi, havi 1 outage tervezettem lesz (nem alkalmazok porszűrőt, inkább takarítom időnként). FX szempontból pedig lehet heti 1 kiesés is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest