- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na 53 percig néztem, utána már nem érdekelt mert láttam hogy arról szól onnan, hogy kik fejlesztenek rá stb.
Összességében nagyon jó lett. Jót vártam, de jobb lett, nem simán jó, hanem nagyon jó. Kb 30 valahány percnél járt a videó, amikor már biztos voltam benne, hogy engem megvettek! És ez később csak erősödött.
Sok mindent kiragadhatnék a videóból, mert vagy 5x átgondoltam, hogy mégsem az előző, hanem ez a dolog az, ami a legjobban tetszik. Mégis, ami nekem nyom a latban, a láthatóan állat gépelés (3 helyen lehet felfelé swypeolni a fizikai billentyűzeten, hogy a 3 prediktív javaslat közül lehessen választani, lehidaltam), a vezérlés (mikor az appokban nem a képernyőn görget, hanem a billentyűzeten), tetszik a kapacitás (32 giga), és ami nekem állati fontos: láthatóan mindent megtettek a nagyon jó hívásminőség érdekében és kifejezetten odafigyeltek az akksira. Ez az egész csomag nagyon úgy hangzik nekem, mint a következő céges (munka-) telefonom.
Az csak bónusz, hogy láthatóan jó a kamera, és örülök, hogy nem csak hanggal működik az asszisztens.Összefoglalva, valamit nagyon el kell hogy rontsanak benne végül, hogy ne vegyem meg. Vagy nagyon el kell szállni az itthoni árral, vagy ne legyen itthoni gari, vagy ne is forgalmazzák itthon - egyelőre kb ezeket tudom elképzelni akadálynak. Ha nem halálos az ára, és nem forgalmazzák itthon, akkor úgyis szerzek egyet.
eventus: az egy kezes használat szerintem már régóta nem tétel. Jelenleg egy Note 2 a munkatelefonom, talán 2 éve mikor vettem 1-2 alkalommal megpróbáltam egy kézzel használni és azóta se. De valójában ha belegondolsz már relatíve kisebb telefonokon se lehet egy kézzel smst írni. Nekem igaz, hogy kis kezem van, de a szifon 4s-em 1 kezes használata is csak utópia. Gondolok itt egy sms vagy egy email megírására, ezt tekintem "használatnak", az hogy el tudok indítani egy appot egy kézzel is, az szerintem nem elég ahhoz, hogy egy kézzel is használható telefonról beszéljünk.
Szóval nekem 2 kérdésem van a passporttal kapcsolatban: mikor/mennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest