- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem várható volt, mármint ezek a válaszok. Kivéve talán az elsőt.
Én eddig is azt gondoltam, hogy ha várható szolgáltatói - itthoni - kínálatba, akkor a kék lesz az (esetleg még a piros), akinél meg lehet venni.
Egyébként volt már olyan a pirosnál, hogy azt kommunikálták egy terméke, hogy nem lesz. Aztán pár hónap csúszással mégis bekerült a kínálatba.
-
törölt tag
Az ebből a szempontból mindegy.
Szlovákiának egy "hangyányit" jobbak a kapcsolatai nemzetközi szinten, tengerentúlon.
Elég sok dolgot szereltek már itt össze, amit végül itthon nem is lehetett kapni. Persze ettől függetlenül szerintem ide is megérkezik.
------
Én még először 6280 -at (vagy lehet 6230 volt, nem tudom már) használtam, annál is 2 kéz volt a praktikus. Mondjuk vékony sem volt, meg a gombjait sem igazán szerettem, de jó telefon volt.
-
törölt tag
Ettől még simán jöhet Magyarországra. Nem hiszem, hogy ezt a piacot kihagynák, de benne van a pakliban. Igazából a cikk azt írja, hogy több mint 30 ország. Szlovákia említése meg érthető, mivel nekik erősebbek a tengerentúli kapcsolataik, mint a többi országnak itt a régióban.
-
Bakker, jellemző. A fele ennyi lakosú Szlovákiában simán lesz. Mint csomó minden más.
Amúgy meg Ausztria nincs olyan messze. Ha a 649 eurós német ár kb 201 ezer Ft-tal megállna itthon is nyitó árként, azt mondanám hogy nyitóárnak hibátlan. Az 158 nettó. Az még fájdalomküszöbön innen van.
Engem nem érdekel, hogy lesz-e belőle itt hír. Szerintem akinek szólt a bemutató, az látta. Sőt az tudta is, hogy lesz. Akinek meg nem szólt, az megvenni akkor se venné. Ezt a telefont csak az fogja megvenni, aki tudja, hogy mit vesz. Részemről teljesen érdektelen, hogy a nem-célközönség mennyiben szerez róla tudomást.
-
Csapoati
nagyúr
A gesztusvezérlés a billentyűzeten szuper dolog, ezt mindenkinek el kell ismernie. A tömege meglepően nagy, bár azért a 196 g is elviselhető még. Videón pedig a forma is egy fokkal emészthetőbb számomra (bár továbbra sem tetszik). Egy dolog lesz vicces viszont, ha valaki épp a füléhez tartva telefonál vele - a fél fejét eltakarja, ráadásul széltében.
Ja, ettől még azért minőségi érzetet sugall.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy óra, két rendszer
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Motoros topic
- Parfüm topik
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest