- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
ForRedGlory #423 üzenetére
Bocs most olvastam a válaszod:
Elég vicces, amiket itt irogatsz, a Bose pont, hogy szar divatmárka. Ugyanaz a kategória, mint a Beats vagy Skullcandy. A fejeseikben szarok a driverek, egyetlen jó dolog van benne, azaz active noise canceling, de ezen felül semmi - magyarul sokkal jobban jársz, ha veszel egy "rendes" fejest minőslgi párnákkal. A BL-es fejesek meg amúgy is rosszak, 2x annyit fizetsz értük és rosszabbul szólnak, mint egy fele annyiba kerülő vezetékes ATH, Sennhesier fejes.
- Ettől függetlenül persze Bose még akkor is szar lenne, ha vezeték lógna rajta, mert mint írtam a driver nagyon gyenge bennük. Ha nekem nem hiszel olvass utána headfi-n.
Nem gáz, ha nem értesz hozzá, csak akkor legalább nem csinálj úgy.
-
Doosa
aktív tag
válasz
ForRedGlory #408 üzenetére
Most olvastam ezt a kommented.
A linkelt szabályzatban világosan le van írva, hogy csak német eladótól német címre rendelve érvényes az akció személyenként és címenként max 2 darab.Úgy lehet érvényesíteni az akciót, hogy amikor megjön a csomag regisztrálnod kell a huawei oldalán. Le kell olvasnod az imei számot, azt kell megadnod nekik és nem elég csak megadni le is kell fényképezni. Ennnél a regisztrációnál kell megadnod azt a címet ahová a
fülestfejest szeretnéd megkapni. Ha sikeres a regiszráció 30 napon belül küldik. 5.18 -ig lehett regisztálni (de szerintem az első nap el fog fogyni a 4000 db). -
NandorHUN
addikt
válasz
ForRedGlory #423 üzenetére
Szerintem inkább engedd el.
Nem kéne szét off-olnod az egész topicot a hülyeségeddel.(#422) 7Heads Drago
Mondjuk 4K 30 fps, az még ilyen 2016-os szint valóban. S9 és többi hasonló áru teló is tudja már. -
NandorHUN
addikt
válasz
ForRedGlory #420 üzenetére
Fülhallgatót írt nem fejest. Innentől meg bárki valami gyári fülesre asszociálna.
Azt, hogy nem tudod a különbséget, arról nem én tehetek.Továbbadás meg nem tudom mennyire lenne egyszerű móka, mert ugyan review-ek alapján tényleg nem egy rossz darab elég no-name fejes.
-
NandorHUN
addikt
válasz
ForRedGlory #415 üzenetére
Erre válaszoltam:
"Vagy te tudsz esetleg olyan szolgáltatót, akinél olcsóbb a függetlenítés és ad a p20 p-hez fülest?"
Csak olvasni kéne megtanulni.
-
Doosa
aktív tag
válasz
ForRedGlory #413 üzenetére
Hmm, jó hogy írod, most látom, hogy nem csak a szolgáltatóknál megy ez az akció.
Mostmár csak attól félek, hogy németország szinten az a 4000 grátisz füles az első kiszállítást követő órákban elfogy.
Tud valaki esetleg (akár magyar) számokoat mondani milyen előrendelése van egy Huawei-nek? -
törölt tag
válasz
ForRedGlory #415 üzenetére
Szerintem pont hogy a lényeget nem értette meg..
hogy nem a gyári fülesről van szó, ő arról beszél. Persze lehet költői kérdés volt.
-
Doosa
aktív tag
válasz
ForRedGlory #404 üzenetére
Én itt élek kint, erősen gondolkozom rajta, de határesetnek tűnik a dolog.
900€-ért árulják a kártyafüggő telefont. Az o2-nél jártam utána ott 99€ a függetlenítő kód, mi nekem mindenképp kéne mert nem német szolgáltatónál vagyok. A füles nekem nyilván nem kéne úgy láttam, hogy olyan 250-300€-ért lehet rajta tovább adni.
Ez azt jelenti, hogy 650-700€-ért tudnék hozzájutni a telefonhoz. A huawei árpolitikáját figyelembe véve azt az árat 4-5 hónap mulva el is fogja érni, ez kb az időtáv ami alatt kiderül érdemes-e ilyen telefont venni.Vagy te tudsz esetleg olyan szolgáltatót, akinél olcsóbb a függetlenítés és ad a p20 p-hez fülest?
(Ha előfizuban veszed, akkor tényleg best buy, főleg hogy most tarifa kedvezmény is jár hozzá.)
-
törölt tag
válasz
Hát ez a kamera borzalmas, fájt végignézni.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Nézd meg a 373 hsz-be berakott képet. Sajnos rendesen van színzaj a képen.......sztem volt nálad már ennél jobb is......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest