- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doosa
aktív tag
válasz
ForRedGlory #408 üzenetére
Most olvastam ezt a kommented.
A linkelt szabályzatban világosan le van írva, hogy csak német eladótól német címre rendelve érvényes az akció személyenként és címenként max 2 darab.Úgy lehet érvényesíteni az akciót, hogy amikor megjön a csomag regisztrálnod kell a huawei oldalán. Le kell olvasnod az imei számot, azt kell megadnod nekik és nem elég csak megadni le is kell fényképezni. Ennnél a regisztrációnál kell megadnod azt a címet ahová a
fülestfejest szeretnéd megkapni. Ha sikeres a regiszráció 30 napon belül küldik. 5.18 -ig lehett regisztálni (de szerintem az első nap el fog fogyni a 4000 db). -
Doosa
aktív tag
Ajajajaj, úgy látom jó nagy vihart kavartam pongyola fogalmazásommal.
A fejhallgató szó helyet valóban fülhallgatót használtam, ezért utólag is elnézést kérek.Én még bizonytalan vagyok a vásárlásban, de ha van aki már biztos benne és lenne kedve németországon keresztül vásárolni némi kedvezménnyel az szóljon
-
Doosa
aktív tag
válasz
ForRedGlory #413 üzenetére
Hmm, jó hogy írod, most látom, hogy nem csak a szolgáltatóknál megy ez az akció.
Mostmár csak attól félek, hogy németország szinten az a 4000 grátisz füles az első kiszállítást követő órákban elfogy.
Tud valaki esetleg (akár magyar) számokoat mondani milyen előrendelése van egy Huawei-nek? -
Doosa
aktív tag
válasz
ForRedGlory #404 üzenetére
Én itt élek kint, erősen gondolkozom rajta, de határesetnek tűnik a dolog.
900€-ért árulják a kártyafüggő telefont. Az o2-nél jártam utána ott 99€ a függetlenítő kód, mi nekem mindenképp kéne mert nem német szolgáltatónál vagyok. A füles nekem nyilván nem kéne úgy láttam, hogy olyan 250-300€-ért lehet rajta tovább adni.
Ez azt jelenti, hogy 650-700€-ért tudnék hozzájutni a telefonhoz. A huawei árpolitikáját figyelembe véve azt az árat 4-5 hónap mulva el is fogja érni, ez kb az időtáv ami alatt kiderül érdemes-e ilyen telefont venni.Vagy te tudsz esetleg olyan szolgáltatót, akinél olcsóbb a függetlenítés és ad a p20 p-hez fülest?
(Ha előfizuban veszed, akkor tényleg best buy, főleg hogy most tarifa kedvezmény is jár hozzá.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Autós topik
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hálózati / IP kamera
- Linux felhasználók OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged