- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Minden bizonnyal "user error" - hogy egy irritáló kifejezéssel éljek. Már csak azért is, mert nem kell e-mailben megerősíteni a törlést, ahogy ng0ofy írta (próbáljátok ki). Nem vagyok benne biztos, de ha automatikusan be vagy jelentkezve az FB-re, és így törlöd magad, akkor lehet, hogy sose fog törlődni az adatlapod, mert minden böngészőmegnyitást alkalmával bejelentkezel az FB-re (még ha az FB-t nem is nyitod meg). Bár lehet, hogy ez hülyeség, csak egy tipp volt (SZERK: Most nézem, törlés után automatikusan kijelentkezel FB-ről, szóval ez az elmélet nem helytálló
). Én már töröltem az FB adatlapomat, és láss csodát, nyoma sem maradt semminek, mikor újraregisztráltam.
Minden esetre az biztos, hogy az az átlag userek igen jelentős része nem tudja megkülönböztetni a deaktiválást a törléstől... vagy kezdjük ott, hogy a törlés opciót el sem érik, mivel jó mélyen el van dugva, tehát jobb híján "deaktiválják" az adatlapjukat, aztán hónapokkal később meglepődve veszik észre, hogy az adatlapjuk még mindig megvan. Így aztán nem meglepő, hogy elterjedt az az urban legend, hogy nem lehet törölni az adatlapot.
Hogy mi a helyzet az adatok megmaradásával? Már korábban is leírtam, szerintem erről nem lehet vitázni, mert senki se tudja közülünk. De én azt nem értem, hogy ez miért itt böffent fel? Honnan tudjuk, hogy pl. az iWiW (vagy bármi más) nem tárolja az adatainkat adatlaptörlés után? Nem tudhatjuk sehonnan...
-
ErosenZold
senior tag
EZ már rég túl lett tárgyalni. Deaktiválta csak, mivel én is töröltem már magam és ugyan azzal újraregeltem és lás csodát semmi sem maradt meg..
Benézte és ennyi.
Előzőnek: Nem az én irányomból nyert, mivel én azt állítom lehet törölni és lehet is törölni. Neki kell bebizonyítania hogy megmarad az adat nem nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest