Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Apple Watch
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
De lehet. Töröltem már az adatlapomat ezzel az opcióval (igaz, 2 hétig nem szabad belépni, különben újra kezdődik a kéthetes "visszaszámlálás"). Aztán ugyanazzal a névvel, ugyanazzal az email címmel újra beregisztráltam, majd mikor újra rádöbbentem, hogy nem kell nekem ez a f.stalicska, újra töröltem magam. Azóta se vagyok fent (illetve álnéven, ál-email címmel igen, de ez most lényegtelen
). Vagy szerinted mit kellett volna észrevennem? Ez nem az "inaktiválás" opció, ha esetleg azzal kevernéd...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest